Vankata Публикувано Май 26, 2006 Report Share Публикувано Май 26, 2006 Някой може ли да ми даде директен линк за download към програмата Windows Digital Image Suite 9.0.Ще съм му изключително благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 26, 2006 Report Share Публикувано Май 26, 2006 Не намирам демо на точно тази програма, която търсиш. На сайта на Microsoft има демо на Microsoft Digital Image Starter Edition 2006 - 109.5MB. Ако не ти върши работа, пиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Май 27, 2006 Author Report Share Публикувано Май 27, 2006 (Редактиран) Не намирам демо на точно тази програма, която търсиш. На сайта на Microsoft има демо на Microsoft Digital Image Starter Edition 2006 - 109.5MB. Ако не ти върши работа, пиши. Много ти благодаря за линка свърши ми чудена работа.Благодаря ти отново Сега не искам да ставам много нахален обаче ми трябва и пограмата Windows Pictures It.Благодаря предварително. Редактиран Май 27, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2006 Report Share Публикувано Май 27, 2006 Интересно, не намирам информация за такава програма. Сигурен ли си, че името е правилно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Май 27, 2006 Author Report Share Публикувано Май 27, 2006 Oпа май беше Microsoft Picture(s) It за "s"-то не съм сигурен. Напиши или с "s" или без "s" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2006 Report Share Публикувано Май 27, 2006 За такава също не намирам информация. За какво е програмата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Май 27, 2006 Author Report Share Публикувано Май 27, 2006 Тя е нещо като Microsoft Digital Image Starter Edition 2006 но е малко по-стара версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2006 Report Share Публикувано Май 27, 2006 Да, има Microsoft Picture It, но за жалост никъде не намирам линк към нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост