pavlintoshev Публикувано Юли 30, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2009 Ще пробвам с други кодеци и ще съобщя резултата.С Divx player тръгнаха филмите,но не ми се показват субтитрите на български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 31, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2009 Не става.Ако пробвам с преинсталиране на драйвера на видео картата дали няма да стане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 31, 2009 Report Share Публикувано Юли 31, 2009 Не става.Ако пробвам с преинсталиране на драйвера на видео картата дали няма да стане? Ами, нищо не ти пречи да опиташ... Ако пак не стане, може да пробваш и по-нова версия на драйверите. За почистване на остатъците от драйверите, можеш да използваш Driver Sweeper. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 31, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2009 Ще опитам и ще съобщя резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 31, 2009 Report Share Публикувано Юли 31, 2009 Спомням си,че на миналия уиндоус имах същия проблем.Не помня какво преинсталирах-дали GOM player-a или кодеците,но стана.Не знам дали е друг.Направи последен тест и пробвай с VLC Media Player. Ако и с него има проблеми със зелен екран, значи трябва да е от драйвери. Драйверите от диска с картата ли ползваш? Естествено... докато попадна на добър такъв. Няма да ги трая я! И защо просто не си намериш чист Windows XP без SP, не му вградиш един SP3 и да ползваш него? По-добро от това... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 31, 2009 Report Share Публикувано Юли 31, 2009 Направи последен тест и пробвай с VLC Media Player. Ако и с него има проблеми със зелен екран, значи трябва да е от драйвери. Драйверите от диска с картата ли ползваш? И защо просто не си намериш чист Windows XP без SP, не му вградиш един SP3 и да ползваш него? По-добро от това...Имам един приятел, който има такъв уиндоус без сървис пак, трябва само да го копирам. Той казваше за него, че работил хубаво, но не знам дали ще е така след инсталиране на SP3. Ще видим... пак ще има експерименти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 31, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2009 Преинсталирах драйвера на видео картата и филмите тръгнаха!Благодаря за помощта! И с VLC-то имах проблеми,но след преинсталацията на видео драйвера вече нямам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост