pavlintoshev Публикувано Юли 29, 2009 Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Здравейте!Имам проблем с каквото и да е видео.Когато пусна филм ми излиза зелен екран.Звук си има.Кодека ми е K-lite codec pack 5.0.0 full.Пробвах и с Vista codec pack,но пак същото.Как мога да оправя този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 29, 2009 Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Здравейте!Имам проблем с каквото и да е видео.Когато пусна филм ми излиза зелен екран.Звук си има.Кодека ми е K-lite codec pack 5.0.0 full.Пробвах и с Vista codec pack,но пак същото.Как мога да оправя този проблем? Значи, щом си пробвал Vista codec pack, приемам че OS e Vista. Какъв плеър ползваш? Пробва ли да го преинсталираш? Пробва ли други плеъри? Такива с вградени кодеци, като KMPlayer, GOM и т.н. ? На какъв формат видео ти дава тия зелени екрани? На K-lite, при инсталацията, сигурен ли си че си поставил всички отметки, които трябва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 29, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Не съм с Vista.С ХР съм.GOM плеър го ползвам.Преинсталирах го,но без успех.С всички други плеъри го дава това.А също и на всички формати ми го дава.При K-lite само давам next.Никакви отметки не слагам допълнително.Къде трябва да ги сложа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 29, 2009 Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Не съм с Vista.С ХР съм.GOM плеър го ползвам.Преинсталирах го,но без успех.С всички други плеъри го дава това.А също и на всички формати ми го дава.При K-lite само давам next.Никакви отметки не слагам допълнително.Къде трябва да ги сложа? Доколкото си спомням, понеже отдавна не съм ги ползвал, при K-Lite, в хода на инсталацията се появява списък с кодеците, които ще бъдат инсталирани. От този списък, ти си избираш (маркираш с чафки) кои да се инсталират и кои не... Но щом и плеъри с вградени кодеци не ти тръгват... Глупав въпрос, но все пак да питам... Преди да сложиш новата версия на K-lite, старата деинсталира ли я? Същото и за Vista Codec Pack? Питам, защото съм срещал случаи на инсталиране на нови кодеци върху стари от същата серия... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 29, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Първо премахвам всички кодеци и тогава слагам тези.Но компютъра ми го преинсталираха и направо сложиха тези кодеци K-Lite.Сега ще пробвам с чафките дето каза ти и ще съобщя резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 29, 2009 Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Първо премахвам всички кодеци и тогава слагам тези.Но компютъра ми го преинсталираха и направо сложиха тези кодеци K-Lite.Сега ще пробвам с чафките дето каза ти и ще съобщя резултата. Значи не си си го преинсталирал ти? Сложи ли ли са ти каквито драйвери трябва за видеокартата? На игри проблеми има ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 29, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Не съм го преинсталирал аз.На игри нямам проблеми.Да-драйверите за видео картата са точни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 29, 2009 Report Share Публикувано Юли 29, 2009 И аз не слагам и не махам никакви отметки като инсталирам K-Lite Codec Pack Full, всичко си е по подразбиране, защото не разбирам много кое трябва и кое не. Само после като пусна файл с плейъра (Media Player Classic) променям тези настройки, защото го изисква и няма никакви проблеми: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 29, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Варианта с Divx player-a го отписвам,тъйкато си има неудобства.Какво друго предлагате за решението на този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 29, 2009 Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Варианта с Divx player-a го отписвам,тъйкато си има неудобства.Какво друго предлагате за решението на този проблем?Кога преинсталираха уиндоуса? След това веднага ли се получи проблема с филмите или първоначално нямаше? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 30, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2009 Преди 4-5 дена го преинсталираха.Първоначално го нямаше този проблем.Но след преинсталацията се появи.Възможно ли е от кодеците на някой плеър да го прави този проблем?Имам Power DVD ,BS player pro,MV2Player и GOM player и кодеците ми са K-lite codec pack 5.0.0. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 30, 2009 Report Share Публикувано Юли 30, 2009 Преди 4-5 дена го преинсталираха.Първоначално го нямаше този проблем.Но след преинсталацията се появи.Възможно ли е от кодеците на някой плеър да го прави този проблем?Имам Power DVD ,BS player pro,MV2Player и GOM player и кодеците ми са K-lite codec pack 5.0.0.Какво да ти кажа... И аз съм имал подобни проблеми преди време с други рилийзи на Windows XP Pro, но от половин година поне не съм имал с последните три, които съм инсталирал и пробвал. Не разбрах каква е била причината (тъмен екран при преминаване в пълноекранен режим при някои плейъри). При теб веднага се получи значи след новата инсталация на уиндоуса?Не знам дали причината не е в самия уиндоус... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 30, 2009 Report Share Публикувано Юли 30, 2009 Какво да ти кажа... И аз съм имал подобни проблеми преди време с други рилийзи на Windows XP Pro, но от половин година поне не съм имал с последните три, които съм инсталирал и пробвал. Не разбрах каква е била причината (тъмен екран при преминаване в пълноекранен режим при някои плейъри). При теб веднага се получи значи след новата инсталация на уиндоуса?Не знам дали причината не е в самия уиндоус... Да, не е изключено... Windows-а, който ти е инсталиран този път друг ли е спрямо предходния (друг релийз/резил, да го наречем)? Възможно е да е някоя самоделка. P.S: Nazikov, ти тия резили/релийзи ги сменяш като носни кърпи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 30, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2009 Спомням си,че на миналия уиндоус имах същия проблем.Не помня какво преинсталирах-дали GOM player-a или кодеците,но стана.Не знам дали е друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 30, 2009 Report Share Публикувано Юли 30, 2009 Спомням си,че на миналия уиндоус имах същия проблем.Не помня какво преинсталирах-дали GOM player-a или кодеците,но стана.Не знам дали е друг.Значи може да намериш друг и да пробваш с него. Да, не е изключено... Windows-а, който ти е инсталиран този път друг ли е спрямо предходния (друг релийз/резил, да го наречем)? Възможно е да е някоя самоделка. P.S: Nazikov, ти тия резили/релийзи ги сменяш като носни кърпи.Естествено... докато попадна на добър такъв. Няма да ги трая я! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост