Omuse Публикувано Юли 28, 2009 Report Share Публикувано Юли 28, 2009 Та колонките си бяха наред няколко месеца,след което започна едно леко пращене на лявата.Отоворих я за да видя дали мога сам да оправя проблема и да не се налага да ги нося на сервиз и изненада кабелите които ги захранваха се откъснаха.Или бяха споени некадърно или самите кабели не бяха в ред.Както и да е,оголих ги малко от изолацията и успях да ги стисна с клещите към остатъците които бяха запоени.Но без да искам съм натиснал това черно топче като от картинката(Зачертаното с червено).Мога ли да го оправя по някакъв начин?Въпроса най-вероятно е глупав но все пак може и да има начин.http://img200.imageshack.us/img200/8143/creativef.th.jpg Струва ми се че сега звука е по-лош от преди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 28, 2009 Report Share Публикувано Юли 28, 2009 Та колонките си бяха наред няколко месеца,след което започна едно леко пращене на лявата.Отоворих я за да видя дали мога сам да оправя проблема и да не се налага да ги нося на сервиз и изненада кабелите които ги захранваха се откъснаха.Или бяха споени некадърно или самите кабели не бяха в ред.Както и да е,оголих ги малко от изолацията и успях да ги стисна с клещите към остатъците които бяха запоени.Но без да искам съм натиснал това черно топче като от картинката(Зачертаното с червено).Мога ли да го оправя по някакъв начин?Въпроса най-вероятно е глупав но все пак може и да има начин.http://img200.imageshack.us/img200/8143/creativef.th.jpg Струва ми се че сега звука е по-лош от преди.Може да опиташ да залепиш някаква самозалепваща лента от рода на тиксо, лейкопласт и др. за това "топче" (това е шапката на високоговорителя) и да дърпаш навън. Ако е твърд материала може и да не стане. Така съм виждал да го оправят, но не става винаги. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Omuse Публикувано Юли 28, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2009 Човече,нямаш идея колко ти благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост