ShadowXx Публикувано Юли 26, 2009 Report Share Публикувано Юли 26, 2009 Здравейте на всички! Аз имам следният проблем. Инсталирах си Prince of Persia Sands of Time и в началото като започнах да играя, когато трябваше да зареди някое филмче компа сам се рестартва (това не става винаги, защото малко по-малко прогресирах в хода на играта) и когато ми зареди компютърът ми излиза тази грешка, която съм прикачил като файл. Няколко дни се чудих какво да правя, но не спирах и да играя (въпреки рестартването) и накрая от Windows-a ми излезе 1 син екран както когато се преинсталира и там пишеше нещо което не разбрах, но останах с впечатление че нещо е развалено. Ако можете помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2009 Report Share Публикувано Юли 28, 2009 Как точно е "преинсталиран" Windows-ът, че се появи такава грешка?Каква е хардуерната конфигурация? Каква е операционната система? Версията на сервизния пакет? Чиста ли е ОС или е някоя идиотска самоделка? Един лог от ESET SysInspector може да е от помощ:1) стартирай я, скролирай до долу и кликни I Agree, след което изчакай да събере информацията;2) меню File -> Save Log;3) потвърди с Yes;4) не променяй изходния ZIP формат, запази файла на удобно за теб място и го прикачи после към коментара си (не го разархивирай). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ShadowXx Публикувано Юли 28, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2009 Моята ОС е Windows Professional XP SP3 от 2003-та година.Имам го на диск копиран от оригинален Windows. Имам Processor ADM Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200+ 2.71GHz, 2GB of Ram Physical Adress Extension. Това как точно е преинсталиран не го разбирам. Предоставям ти File-а.SysInspector_SCORPION_090728_2148.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 30, 2009 Report Share Публикувано Юли 30, 2009 Пак не разбрах как си преинсталирал Windows. Кога друг път забива или само при игри? Каква е хардуерната конфигурация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост