Jump to content

Проблеми със забиване и странна грешка

ShadowXx

Препоръчан пост

Здравейте на всички! Аз имам следният проблем. Инсталирах си Prince of Persia Sands of Time и в началото като започнах да играя, когато трябваше да зареди някое филмче компа сам се рестартва (това не става винаги, защото малко по-малко прогресирах в хода на играта) и когато ми зареди компютърът ми излиза тази грешка, която съм прикачил като файл. Няколко дни се чудих какво да правя, но не спирах и да играя (въпреки рестартването) и накрая от Windows-a ми излезе 1 син екран както когато се преинсталира и там пишеше нещо което не разбрах, но останах с впечатление че нещо е развалено. Ако можете помогнете.

post-11488-1248635425_thumb.jpg

Сподели другаде

Как точно е "преинсталиран" Windows-ът, че се появи такава грешка?

Каква е хардуерната конфигурация? Каква е операционната система? Версията на сервизния пакет? Чиста ли е ОС или е някоя идиотска самоделка?

Един лог от ESET SysInspector може да е от помощ:

1) стартирай я, скролирай до долу и кликни I Agree, след което изчакай да събере информацията;

2) меню File -> Save Log;

3) потвърди с Yes;

4) не променяй изходния ZIP формат, запази файла на удобно за теб място и го прикачи после към коментара си (не го разархивирай).

Сподели другаде

Моята ОС е Windows Professional XP SP3 от 2003-та година.Имам го на диск копиран от оригинален Windows. Имам Processor ADM Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200+ 2.71GHz, 2GB of Ram Physical Adress Extension. Това как точно е преинсталиран не го разбирам. Предоставям ти File-а.

SysInspector_SCORPION_090728_2148.zip

Сподели другаде