plamen74.72 Публикувано Юли 25, 2009 Report Share Публикувано Юли 25, 2009 Има ли такова чудо с което да си правя аз визуалните стилове ,а не да ги намирам в нета и от тях да си правя теми за ХР-то?Питам защото от един визуален стил ми харесва едно ,от друг нещо по различно а искам да мога аз да си ги създавам?Като пример ще дам шота приложен от bmvtooo в раздела как изглежда десктопа ни - а това е изгледа на българската операционна система Tilix:http://i25.tinypic.com/287jdyq.png Та искам да си направя визуален стил на Тиликса и съответно след това тема за ХР-то!Възможно ли е това и има ли такава програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Юли 27, 2009 Report Share Публикувано Юли 27, 2009 Windows XP има подобен стил.Виж тук и тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 27, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2009 Windows XP има подобен стил.Виж тук и тук. Това което си предложил не ме устройва - това няма как да ми свърши работа ,а и е платено! Казах, че търся безплатна програма само и единствено за визуалните стилове, а не като тези за теми (темите знам как да си ги правя)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2009 Report Share Публикувано Юли 28, 2009 За пълно и лесно редактиране на теми няма безплатни програми. Иначе обаче можеш да пробваш ResEdit или Resource Hacker. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост