draco_volans Публикувано Септември 18, 2009 Report Share Публикувано Септември 18, 2009 При един отворен таб обаче няма. Именно... при старите верси, когато затвориш всички табове, последният ти се превръща в цял прозорец... При Flock е същото. Пък кой крив, кой прав... Това не е съществено. Въпрос на предпочитание. Дяволът е в детайлите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 18, 2009 Report Share Публикувано Септември 18, 2009 Edit: liver, а защо не слагаш отметката:Notify me but don't automatically download and install them? При тази отметка, в трея ти се появява щитчето, когато намери упдейти, цъкаш 2 пъти на него, появява ти се прозорче, където са чекнати всички намерени ъпдейти. Махаш отметките на тези, които не искаш да сваляш. Цъкаш Download. Предупреждава те, че тези които не са маркирани няма да се свалят. Цъкаш OK и си готов... Свалят ти се ъпдейтите, ресваш компа и те се инсталират... Аз така процедирам и не разбирам защо трябва да се ходи на сайта на M$ и да се търси едно по едно...? Проверявам си със SIW и виждам, че ъпдейтите, които съм маркирал са се инсталирали успешно... Пропускам и посочения Windows Advantage Genuine (не че няма да го мина, де), но е излишно...Meжду другото, аз не съм маркирал нито една от трите отметки. Обаче пак мога избирам, кое да се инсталира. Автоматично обновявам само първите дни след преинстал, щото са 50 ъпдейта. Ръчно ако седна да ги избирам...отиде деня. След това я има в месеца 1 ъпдейт я няма. И за това избирателно ги теглих от майкрософт. А и има някои ъпдейти в меню hardware в сайта на майкрософт, които проверявах от любопитство. За монитор, лан карта и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 18, 2009 Report Share Публикувано Септември 18, 2009 Ами, аз си маркирам посочената със стрелкичка и готова:http://i26.tinypic.com/2dv54c8.jpg След пресен преинстал, като намери ъпдейтите, отнема максимум 10 min да прегледам кои ми трябват и кои не. Все пак са ми представени като чек лист и за всеки ъпдейт си пише за какво служи... Вярно, че на английски, но обясненията са еднотипни. Бе както си решиш. Твоя работа. Аз споделям как аз правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 18, 2009 Report Share Публикувано Септември 18, 2009 След пресен преинстал, като намери ъпдейтите, отнема максимум 10 min да прегледам кои ми трябват и кои не. Все пак са ми представени като чек лист и за всеки ъпдейт си пише за какво служи... Вярно, че на английски, но обясненията са еднотипни. Бе както си решиш. Твоя работа. Аз споделям как аз правя И мен ме пита кое да инсталира и ми показва информация за самия ъпдейт. И мога да избирам дали да го инсталирам или пропусна. Странно или не, но при мен отметките са махнати и на трите(като на шота), но все пак ме пита. На менюто се показва EXPRESS и CUSTOM. Като маркирам CUSTOM и ми вади цялата листа с обяснение кое за какво е. Естествено при прясна инсталация ги пускам всички. А и те са си важни. Не ти инсталира софтуеър и хардуеър ъпдейтите, които са в сайта им (менютата в ляво). Ха... току що майкросфт ми ''поправиха'' net.framework-a на mozilla. Вече е версия 1.1. и менюто е активно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост