meniak Публикувано Юли 22, 2009 Report Share Публикувано Юли 22, 2009 Здравейте, като искам да вляза в дяла D ми изписва грешка че файла freeXX.bat не може да баде открит. Ползвам OS Windows SP2. Не съм инсталирал програми на компа от поне 3 месеца.А да допълна като дам Explor на дяла го разглездам. http://img216.imageshack.us/img216/1808/59610815.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Юли 22, 2009 Report Share Публикувано Юли 22, 2009 Здравейте, като искам да вляза в дяла D ми изписва грешка че файла freeXX.bat не може да баде открит. Ползвам OS Windows SP2. Не съм инсталирал програми на компа от поне 3 месеца.А да допълна като дам Explor на дяла го разглездам. Изтегли си това. Пускаш в safe mode и го изчакваш да си свърши работата. Накрая ще ти изкара log file в който е описано какво е изтрило и всички фаилове създадени през последния месец,постни лог-файла тук. Не се притеснявай от предупрежденията за антивирусната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
false Публикувано Юли 22, 2009 Report Share Публикувано Юли 22, 2009 1) Control Panel > Folder Options > View > Show hidden files and folders / махаш отметка на Hide protected operating system files2) My Computer > D: > Explore3) Ако има файл autorun.inf или нещо подобно, триеш го (самия файл или съдържанието).4) Рестартираш и би трябвало да нямаш проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Юли 22, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2009 Ето го log файла от ComboFix false мерси за идеята сега ще пробвамlog.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Юли 22, 2009 Report Share Публикувано Юли 22, 2009 Провери тезиc:\windows\system32\SIntfNT.dllc:\windows\system32\SIntf32.dllc:\windows\system32\SIntf16.dll ТУК и постни проверките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Юли 22, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2009 Благодаря за помоща и бързите отговори на всички Направих така както false ми каза и проблема се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Юли 22, 2009 Report Share Публикувано Юли 22, 2009 Благодаря за помоща и бързите отговори на всички Направих така както false ми каза и проблема се оправи. лошо няма,ама ако имаш Rootkit или троянче...? Все пак провери тези файлчета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Юли 22, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2009 лошо няма,ама ако имаш Rootkit или троянче...? Все пак провери тези файлчета Благодаря за съвета, проверих си системата с SUPERAntiSpyware Free Edition, Malwarebytes' Anti-Malware, Avast и с Nod32. Нищо не откриха. Но и невярвам да имам някъкъв зловреден код защото като искам да сърфирам влизам през друг комп които е с Linux. Този комп се ползва само за игри почти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 22, 2009 Report Share Публикувано Юли 22, 2009 Благодаря за съвета, проверих си системата с SUPERAntiSpyware Free Edition, Malwarebytes' Anti-Malware, Avast и с Nod32. Нищо не откриха. Но и невярвам да имам някъкъв зловреден код защото като искам да сърфирам влизам през друг комп които е с Linux. Този комп се ползва само за игри почти.Ти едновременно Аваст и Нод32 ли имаш инсталирани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Юли 22, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 22, 2009 Ти едновременно Аваст и Нод32 ли имаш инсталирани?Не разбирасе сканирах с Avast - не намери нищо - деинсталирах яИнсталирах Нода сканирах и после пак си върнах Avast Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост