nelly228 Публикувано Юли 21, 2009 Report Share Публикувано Юли 21, 2009 Със всички плеъри ми сече формат mkv- примерно от замунда изтеглен филма Бягство от затвора.Изтеглих си Mplayer и с него уж не сече, но понеже съм с HDMI кабел към TV който е на 10 метра и с този плеър незнам как да си настроя видеопотока да ми се вижда на TV, защото в момента хем съм на clone а само на компютъра ми се вижда картина,а на телевизора се вижда плейъра с чер екран.Знае ли някой как да си настроя Mplayera така че да се вижда на телевизора или как да не ми секат MKV файлове(x264)? А между другото май и с този плеър ми сече, по-малко но сече.Какво да правя- може ли да гледам HDTV филми(x264 mkv format)??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 23, 2009 Report Share Публикувано Юли 23, 2009 С какъв хардуер разполагаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marin777 Публикувано Юли 23, 2009 Report Share Публикувано Юли 23, 2009 Със всички плеъри ми сече формат mkv- примерно от замунда изтеглен филма Бягство от затвора.Изтеглих си Mplayer и с него уж не сече, но понеже съм с HDMI кабел към TV който е на 10 метра и с този плеър незнам как да си настроя видеопотока да ми се вижда на TV, защото в момента хем съм на clone а само на компютъра ми се вижда картина,а на телевизора се вижда плейъра с чер екран.Знае ли някой как да си настроя Mplayera така че да се вижда на телевизора или как да не ми секат MKV файлове(x264)? А между другото май и с този плеър ми сече, по-малко но сече.Какво да правя- може ли да гледам HDTV филми(x264 mkv format)??? Най-вероятно ти сече заради процесора, за бягство от затвора ти трябва поне 1.8 Ghz, а за черния екран , виж в настройките на видеокартата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост