aries315 Публикувано Юли 21, 2009 Report Share Публикувано Юли 21, 2009 Здравейте, имам странен проблем с мрежата в службата. След инсталация на Windows 7 намирам и влизам в мрежата без проблем. След първия рестарт пак виждам останалите компютри и сървъра ,но нямам достъп. Не мога да свържа проблема с никакви нови програми или настройки. Пробвах с изключена и включена стена, UAC също и в двата варианта - не става. Странно е, че докато течеше инсталацията не ме попита нищо за дотстъп до мрежа, при положение, че има парола, а първоначално си я намери. Сега пробвах под safe mode - влизам без проблем в мражата. Като вляза нормално - пак не ме пуска. Закачам снимки на task managera сейф и нормално, ако това може да помогне с нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Юли 30, 2009 Report Share Публикувано Юли 30, 2009 Не мога да разбера:1. Влизаш в мрежата, но нямаш достъп до шернати папки на други компютри.или2. Не можеш да влезеш в мрежата.Каква грешка ти излиза? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост