ares85ares Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 Вчера като се опитах да тегля от торентите ми се появи съощение, че има проблем с порта, който ползва Биткомет (0,7). Отидох в настройки, зададох Избери случаен порт и се появи ново съобщение, че стената на Windows е блокирала Биткомет. Деблокирах я и всичко тръгна нормално. Изтеглих филм. Днес, обаче, като пускам компютъра и проверявам какво става в Биткомет филма го няма. Не съм го трила от там, никой не е пипал компютъра снощи след мен и днес аз го включих. Филма си стои в папката, в която е свален, но го няма в Биткомет. МИСТЕРИЯ! Някой наясно ли е как маже да стане това? Как мога да проверя какво е блокирала стената, защото имам чувстото, че в момента Биткомет отново не работи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 Как може да стане това не знам. Може би BitComet има настройка да трие автоматично завършилите задачи, но това е просто гадаене. Не ползвам BitComet и не мога да кажа със сигурност.А иначе BitComet добавена ли е в изключенията на защитната стена? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Юли 19, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 19, 2009 Как може да стане това не знам. Може би BitComet има настройка да трие автоматично завършилите задачи, но това е просто гадаене. Не ползвам BitComet и не мога да кажа със сигурност.А иначе BitComet добавена ли е в изключенията на защитната стена?Не съм правила настройки в BitComet да трие автоматично завършилите задачи, всичко е по подразбиране. В изключенията на защитната стена BitComet е добавена, но с порт, различен от този, който беше зададен в настройките. Промених го и за сега нямам проблем с данлоуд и ъплоуд. Нямам обяснения защо защитната стена беше блокирала BitComet, при условие, че работя с него от две години без проблем... Все пак искам да попитам следното:В Опера насочих торентите да се свалят чрез BitComet, но ако пак започне да ми прави проблеми как мога да направя така, че торент задачите отново да се свалят с вградения в Опера BitTorrent. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 19, 2009 Report Share Публикувано Юли 19, 2009 В общи линии би трябвало да е достатъчно да включиш вградения в Opera торент клиент: отваряш нов подпрозорец (tab), за адрес пишеш opera:config, кликаш BitTorrent, слагаш отметка срещу Enable, кликаш Save и рестартираш Opera. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост