ven300 Публикувано Август 13, 2009 Author Report Share Публикувано Август 13, 2009 Щом като информацията на проблемния хард не е толкова ценна - LLF и то на пълен режим.(предполагам си запознат, че при LLF, независимо от режима, който избереш - quick/full, информацията от всичките ти дялове, ще бъде изтрита!) Успех! Да знам.Знам също и че при повече от един път форматиране на ниско ниво е доста нездравословно за съответния хард..Ще форматирам и ще пиша какво е станало п.п.Проблем ли ще е ако прекъсна програмата HDDreg.по средата? това дето е болднато са смешки.регенератора можеш да го спреш по всяко време (ctrl + break) Вече го направих Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 13, 2009 Report Share Публикувано Август 13, 2009 Да знам.Знам също и че при повече от един път форматиране на ниско ниво е доста нездравословно за съответния хард..Ще форматирам и ще пиша какво е станало п.п.Проблем ли ще е ако прекъсна програмата HDDreg.по средата?това дето е болднато са смешки.регенератора можеш да го спреш по всяко време (ctrl + break) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Август 13, 2009 Author Report Share Публикувано Август 13, 2009 Направих LLF но при проверката с HDDRegenerstor отново откри Bad sectors :(Освен да ги заобиколя с някаква програма,за друго не се сещам в момента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 13, 2009 Report Share Публикувано Август 13, 2009 то много бързо минавало това форматиране. Ако не помага, освен да се ограничават лошите секторите или пък ремапват, за друго не се сещам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Август 13, 2009 Author Report Share Публикувано Август 13, 2009 то много бързо минавало това форматиране. Ако не помага, освен да се ограничават лошите секторите или пък ремапват, за друго не се сещам. Между другото доста ме учуди и мен.Формата започна и приключи за 7-8секунди след което рестартира и поиска системен диск..Форматирах с програма за LLF за Hitachi, Samsung, Seagate, Toshiba, Fujitsu, Western Digital...Сега в момента харда си работи заедно с лошите сектори и се чудя какво да го правя.С акронис партишън май беше прочетох че можело да се "оградят" но не пишеше как.Буутнах си последна версия на Hiren'sa 9.9 но съм бос все още с програмите на HDD Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост