ven300 Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 ЗдравейтеИзвинявам се,че отново ви занимавам,но не мога да намеря решение за следния проблем:Значи отворих компютъра за да добавя допълнително охлаждане на видеокартата и също така и го поочистих от прахоляка,като разкачих повечето кабели от портовете им за по добра видимост.Добавих охлаждането,пъхнах всички кабелчета по местата им,но при пускане на компютъра ми изписа това http://storage3.album.bg/6fc/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00038_7793f_15840914.jpg след това тръгна нормално,но изгуби интернет връзката!?!Проверих дали всички кабели са си на мястото,дори преинсталирах windowsa но сега въобще не засича мрежов адаптер..Таск менаджера показва единствено удивителни на other devices...Няма и помен от network adapters...Вече 2 дена се ровичкам в биоса,но не виждам проблем,инсталирах драйвърите на дъното и vga но пак същата работата..Не мога да разбера къде греша,така че помагайте.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 Нали си отварял PC.гледаш какво ти е Lan адаптера(дали е на дъното или външен).Ако е на дъното четеш как се казва дъното.Сядаш на друго PC и пишеш в Google името на дъното и намираш драйвери за него.Или с програма EVEREST Ultimate .Инсталираш я след което даваш на меню отчет и виждаш какво е дъното,чипсета,лана и аудиото и теглиш драйвери за всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimojekov Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 пробвай с ресет на биоса,ако не стане наново извади картата и почисти слота Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Юли 18, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2009 Благодаря ви за бързите отговори.Лан картичката е вградена в дъното,а и имам на диск драйвърите за дъното заедно със закупуването му.Сега ще пробвам с резет на биоса и ще пиша какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 Благодаря ви за бързите отговори.Лан картичката е вградена в дъното,а и имам на диск драйвърите за дъното заедно със закупуването му.Сега ще пробвам с резет на биоса и ще пиша какво е станало.Като е вградена няма нужда да си ресетнеш биоса,поне според мен.Най вероятно не си го инсталирал от диска драйвера за Лана.Ако си използвал някои от предлаганите опции за автоматично инсталиране на драйверите на диска и без да искаш си пропуснал някоя отметка.По добре си виж какво ти е дъното и си дръпни от сайта на производителя драйвери за Lan.Или ги извлечи от диска и ги инсталирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimojekov Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 не бях погледнал шота,имаш проблем със харда,провери си и него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Юли 18, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2009 Като е вградена няма нужда да си ресетнеш биоса,поне според мен.Най вероятно не си го инсталирал от диска драйвера за Лана.Ако си използвал някои от предлаганите опции за автоматично инсталиране на драйверите на диска и без да искаш си пропуснал някоя отметка.По добре си виж какво ти е дъното и си дръпни от сайта на производителя драйвери за Lan.Или ги извлечи от диска и ги инсталирай. Може би така е станало..това е дънната платкаПритеснява ме само да не съм прецакал нещо :( не бях погледнал шота,имаш проблем със харда,провери си и него Нещо със SATA портовете ли?Да не би да съм пропуснал да включа нещо!?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimojekov Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 вероятно си изключил компа първо от щепсела а не от старт менюто,но този шот показва че windows е открил някаква грешка в таблицата на c: и прави проверка не е фатално,просто ти препоръчвам накой неща да ги направиш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 GA-M52L-S3 AudioChipset / LAN / SATA RAID -Най вероятно това ти трябва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Юли 18, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2009 вероятно си изключил компа първо от щепсела а не от старт менюто,но този шот показва че windows е открил някаква грешка в таблицата на c: и прави проверка не е фатално,просто ти препоръчвам накой неща да ги направиш Ами надявам се да не съм прецакал нещо хардуерно,след преинсталацията на C: грешката и синия екран не се показват но остана само проблемът с мрежовата карта..Сега освен да го отворя пак и да проверя дали всички кабели са си на мястото или?Пробвах пак да инсталирам драйвърите но след рестарта си е същата работа :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 ЗдравейтеИзвинявам се,че отново ви занимавам,но не мога да намеря решение за следния проблем:Значи отворих компютъра за да добавя допълнително охлаждане на видеокартата и също така и го поочистих от прахоляка,като разкачих повечето кабели от портовете им за по добра видимост.Добавих охлаждането,пъхнах всички кабелчета по местата им,но при пускане на компютъра ми изписа това http://storage3.album.bg/6fc/%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00038_7793f_15840914.jpg след това тръгна нормално,но изгуби интернет връзката!?!Проверих дали всички кабели са си на мястото,дори преинсталирах windowsa но сега въобще не засича мрежов адаптер..Таск менаджера показва единствено удивителни на other devices...Няма и помен от network adapters...Вече 2 дена се ровичкам в биоса,но не виждам проблем,инсталирах драйвърите на дъното и vga но пак същата работата..Не мога да разбера къде греша,така че помагайте.. Изчакай да си свърши и 3-те стъпки.явно натискаш нещо и проверката не може да бъде завършена.На мен така ми прави когато проверявам харда за грешки , но с tune up utilities. Това няма нищо общо с драйвъри на дъното,аудиото и т.н. Говоря само за това, което е показано на шота. Ако заради това си преинсталирал...напълно ненужно е било.еdit: Не вярвам да имаш някакъв хардуеърен проблем, както и не е задължително да има проблем с харда. Споко. Другия път просто изчакай да завърши проверката, защото като натиснеш някой бутон от клавиатурата ти check-ваш проверката и при следващия старт на компа , пак ще я започва. Хубаво е да кажеш какво точно направи, преди да ти изкара тази проверка на харда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimojekov Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 според мен си купи една лан карта,не е скъпа,8-10 лв,забрани от биоса вградената и си пусни новата на слота,а това за синия екран не се притеснявай,това системата го прави когато открие някъкъв проблем просто изчакваш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Юли 18, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2009 Изчакай да си свърши и 3-те стъпки.явно натискаш нещо и проверката не може да бъде завършена.На мен така ми прави когато проверявам харда за грешки , но при tune up utilities. Това няма нищо общо с драйвъри на дъното,аудиото и т.н.Говоря само за това, което е показано на шота. Ако заради това си преинсталирал...напълно ненужно е било. Ами преинсталирах защото при всяко включване ми изкарваше тази проверка :( Сега записвам на диск драйвъра,който ми даде "help" и дано да се получи с него... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юли 18, 2009 Report Share Публикувано Юли 18, 2009 Ами преинсталирах защото при всяко включване ми изкарваше тази проверка :( Сега записвам на диск драйвъра,който ми даде "help" и дано да се получи с него...За това другия път чети какво пише , а не натискай по навик бутоните по клавиатурата. Доста работа си си отворил за нищо. А вградената лан карта на дъното не е желателно да я ползваш. При буря като нищо освен нея ще ти замине и дъното. На мен така преди много време ми изгоря ланката на дъното, за щастие дъното оцеля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Юли 18, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2009 Едно ГОЛЯЯМО БЛАГОДАРЯ на всички и най-вече на"help"за драйвъра Записах го на диск от единия комп,инсталирах го и станаЩе си остане загадка за мен,защо оригиналните драйвъри запецнаха,също така и image,който бях направил на C: беше изчезнал но както и да е.Радвам се,че проблема се оказа софтуерен и няма да се разкарвам за нова лан-картичкаМоже би след време заради съвета на "liver" Една виртуална бира от мен момчетаhttp://bira.freebg.eu/wp-content/plugins/random-image-widget/beer//beer-smile.jpg п.п."разбирачите"от http://hardwarebg.com/forum/ стигнаха единствено до извода,че съм прецакал нещо по дъното... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост