Dakata21 Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 Здравейте. От известно време като се опитвам да си сложа клип от Dailymotion в скайп (Видео в настроението) не се получава. Остава си бяло поле или пише само заглавието на клипа. Пробвах да си преинсталирам Flash Player-а, но пак не става. Също така ако искам да пусна клип, който някой от абонатите ми си е сложил не тръгва. Къде може да е причината да не работи.Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 Здравейте. От известно време като се опитвам да си сложа клип от Dailymotion в скайп (Видео в настроението) не се получава. Остава си бяло поле или пише само заглавието на клипа. Пробвах да си преинсталирам Flash Player-а, но пак не става. Също така ако искам да пусна клип, който някой от абонатите ми си е сложил не тръгва. Къде може да е причината да не работи.Мерси предварително.И при мен така се получи - изчезна ми клипа, нов не можах да задам и го зарязах... ще си карам без клип май. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 До колкото знам проблема не е в скайп (програмата) ,а в сървъра с клиповете - не е само при вас така! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dakata21 Публикувано Юли 17, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 17, 2009 ОК. Мерси за инфото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rx7 Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 проверете дали са раэрешени в ие на медиум сигурностуспех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
agentpat Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 При мен няма проблеми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 При мен няма проблеми! Много е важно с коя версия си - и най вече с какъв доставчик! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост