man_tgx Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 преди няколко дена ми изписа до часовника че непременно трябва да ъпдеитна драивърите на компютъра!започнах със гугъл за да намеря програма за ъпдеитване и намерих няколко но всички искат сериал за да мога да ги ъпдеитнат,иначе без сериал (код) само ги откриват но не ги ъпдеитва .И трите програми показват едни и същи драивъри за ъпдеитване но искат сериал!Можете ли да ми препоръчате безплатна програма или по някакъв начин да ми помогнете ! П.П-програмите са :Uniblue DriverScanner 2009Driver Updater Pro Find Drivers with DriverAgent и една програма за откриване на РЕГИСТРИ което не ми говори НИЩО - RegistryBooster (и тя е на фирмата Uniblue) Благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Юли 17, 2009 Report Share Публикувано Юли 17, 2009 Най-добре си виж компонентите на компютъра, но ако не си ги знаеш погледни документа, с който си си купил компютъра. И така, влез във всеки един сайт (gigabyte, asus, nvidia, ati..., зависи какви са ти компонентите) и си изтегли драйвърите. Добре е да ползваш Internet Explorer, защото nVidia примерно имат автоматично разпознаване на видео картата и препоръчват най-новите драйвъри за нея. Тази функция обаче не работи с Opera (за Mozila и др. не знам, но с IE е гарантирано, че ще стане). Все пак според марката и модела влез във всеки един сайт и си изтегли съответните драйвъри и ги инсталирай. Не се занимавай с такива програми и ги изтрий от Add/Remove Programs. Дано съм бил от полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост