man_tgx Публикувано Юли 16, 2009 Report Share Публикувано Юли 16, 2009 Проблема ми е следния когато прехвърлям от компютъра на телефона аудио фаил ми изписва следната грешка:The drive cannot find the sector requested !какво значи това ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 16, 2009 Report Share Публикувано Юли 16, 2009 Опитай да изтриеш някоя-друга песен (файл) и опитай отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
man_tgx Публикувано Юли 16, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2009 не става около 10 песни изтрих и имам още място в карта памет около 40 МБ не става така п.п-само да поясня че телефона ми е V630i а не W630i Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юли 16, 2009 Report Share Публикувано Юли 16, 2009 не става около 10 песни изтрих и имам още място в карта памет около 40 МБ не става така п.п-само да поясня че телефона ми е V630i а не W630i Съгласно M$ устройството и развалено, неформатирано или несъвместимо с операционната система... Кото обобщение - устройството на което записваш не е наред. Предложения: (1)Убеди се, че флаш паметта е правилно вкарана. (2) Ила ли възможност за проверка - Chkdsk на паметта на телефона?; (3) Опитай се да форматираш паметта на която записва;(4) Ако е външна памет(флаш) извади я и я сложи в някой външен четец и я преформатирай. Много вероятно е и паметта да си отива, т.е. след много последователни записи старите флаш памети сдават багажа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
man_tgx Публикувано Юли 16, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2009 добре де но защо само на аудио фаил дава тази грешкапробвах и с други песни да не би да е в самия фаил които искам да сложа в телефона но пак дава тази грешкаснимки,теми и др. се слагат но само ауидо не можеи извинявам се но не съм много в час с компютрите та какво значи това форматиране.да не би да е изтриване на цялата карта памет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юли 16, 2009 Report Share Публикувано Юли 16, 2009 Да, форматиране означава изтриване на данните от картата памет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост