marcelo Публикувано Юли 15, 2009 Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Сд-то ми чете всички записани дискове ,като сложа празен диск не го разчита какъв може да е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 15, 2009 Report Share Публикувано Юли 15, 2009 В какъв смисъл не го разчита? Не ти показва, че има диск в устройството ли? Каква марка и модел е записвачката? При всички ли марки CD/DVD дискове се получава? Откога e проблема? Дай малко повече информация, де... Не сме врачки в крайна сметка... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marcelo Публикувано Юли 15, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Не показва че има диск в устройството. Уиндоуса се скапа нещо и го преисталирах но не ми даде да форматирам c: и след тая преинсталация се появиха проблеми ctrl ми са разменени(ляв и десен) и не ми чете празните дискове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 15, 2009 Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Не показва че има диск в устройството. Уиндоуса се скапа нещо и го преисталирах но не ми даде да форматирам c: и след тая преинсталация се появиха проблеми ctrl ми са разменени(ляв и десен) и не ми чете празните дисковеКак го преинсталира тоя уиндоус - да не си направил "поправка" (Repair)? Нещо така ми мирише май... Айде сега да повториш упражнението с инсталация на чисто обаче и формат на С. После, ако пак не ти вижда празните дискове, сменяваш фърмуера с по-нова версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 15, 2009 Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Каква е операционната система? (XP, Vista, Win7), Кой сервизен пакет? Да не е някоя брутална самоделка (тип нещо си Edition)? Със същия Win ли преинсталира, с който си бил и преди? Как така не ти даде да форматираш C:? Преинсталацията не ти ли протича както е описано тук? Като не ти е дало да форматираш, да не си се указал с 2 Windows-а на C:? Ако е така е възможно частите от новия и стария Win здраво да са е омазали... Излиза, че другата ти тема за проблемите с Ctrl, е излишна защото всичко се дължи на калпавата "преинсталация", която си направил... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marcelo Публикувано Юли 15, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2009 xp professional sp3 е уиндоуса .Преинсталирах с друг (който съм инсталирал) но не ми дава да форматирам .В програмната папка си стоят папките със старите програми който имах .Уиндоуса е само един но нещо се омаза.Как по друг начин мога да форматирам c: ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 15, 2009 Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Ами това, за което се сещам в момента е, да изтриеш C: партишъна с D и после да го създадеш отново, според както е описано в ръководството на Night_Raven, към което дадох линк по-горе... При това положение би следвало инсталацията на новия Win да бъде само с формат. Може да има и други варианти, но аз за това се сещам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 16, 2009 Report Share Публикувано Юли 16, 2009 xp professional sp3 е уиндоуса .Преинсталирах с друг (който съм инсталирал) но не ми дава да форматирам .В програмната папка си стоят папките със старите програми който имах .Уиндоуса е само един но нещо се омаза.Как по друг начин мога да форматирам c: ?Направи си компютъра да ти зарежда от CD и тогава инсталирай! Не го ли знаеш това, видя ли ръководството поне? Не могло да се форматира... Естествено, че няма да ти даде да го форматираш при зареден и работещ уиндоус, той да не е толкова щурав... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marcelo Публикувано Юли 16, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2009 Направи си компютъра да ти зарежда от CD и тогава инсталирай! Не го ли знаеш това, видя ли ръководството поне? Не могло да се форматира... Естествено, че няма да ти даде да го форматираш при зареден и работещ уиндоус, той да не е толкова щурав...Приятел не се изказвай неподготвен инсталирал съм доста уиндоуси знам каква е процедурата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 16, 2009 Report Share Публикувано Юли 16, 2009 Може да е неподготвен, но ми намирисва на Windows самоделка - не е възможно да не ти дава формат ако Windows-а е чист (ОРИГИНАЛЕН)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 16, 2009 Report Share Публикувано Юли 16, 2009 Приятел не се изказвай неподготвен инсталирал съм доста уиндоуси знам каква е процедуратаНе знам кой е неподготвения. Защо питаш тогава, като си толкова подготвен? Оправи си го! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marcelo Публикувано Юли 16, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2009 Не знам кой е неподготвения. Защо питаш тогава, като си толкова подготвен? Оправи си го!Готин си ,няма спор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост