Jump to content

Препоръчан пост

В какъв смисъл не го разчита? Не ти показва, че има диск в устройството ли? Каква марка и модел е записвачката? При всички ли марки CD/DVD дискове се получава? Откога e проблема? Дай малко повече информация, де... Не сме врачки в крайна сметка...
Сподели другаде

Не показва че има диск в устройството. Уиндоуса се скапа нещо и го преисталирах но не ми даде да форматирам c: и след тая преинсталация се появиха проблеми ctrl ми са разменени(ляв и десен) и не ми чете празните дискове
Сподели другаде

Не показва че има диск в устройството. Уиндоуса се скапа нещо и го преисталирах но не ми даде да форматирам c: и след тая преинсталация се появиха проблеми ctrl ми са разменени(ляв и десен) и не ми чете празните дискове

Как го преинсталира тоя уиндоус - да не си направил "поправка" (Repair)? Нещо така ми мирише май... Айде сега да повториш упражнението с инсталация на чисто обаче и формат на С. После, ако пак не ти вижда празните дискове, сменяваш фърмуера с по-нова версия.

Сподели другаде

Каква е операционната система? (XP, Vista, Win7), Кой сервизен пакет? Да не е някоя брутална самоделка (тип нещо си Edition)? Със същия Win ли преинсталира, с който си бил и преди? Как така не ти даде да форматираш C:? Преинсталацията не ти ли протича както е описано тук? Като не ти е дало да форматираш, да не си се указал с 2 Windows-а на C:? Ако е така е възможно частите от новия и стария Win здраво да са е омазали... Излиза, че другата ти тема за проблемите с Ctrl, е излишна защото всичко се дължи на калпавата "преинсталация", която си направил...
Сподели другаде

xp professional sp3 е уиндоуса .Преинсталирах с друг (който съм инсталирал) но не ми дава да форматирам .В програмната папка си стоят папките със старите програми който имах .Уиндоуса е само един но нещо се омаза.Как по друг начин мога да форматирам c: ?
Сподели другаде

Ами това, за което се сещам в момента е, да изтриеш C: партишъна с D и после да го създадеш отново, според както е описано в ръководството на Night_Raven, към което дадох линк по-горе... При това положение би следвало инсталацията на новия Win да бъде само с формат. Може да има и други варианти, но аз за това се сещам...
Сподели другаде

xp professional sp3 е уиндоуса .Преинсталирах с друг (който съм инсталирал) но не ми дава да форматирам .В програмната папка си стоят папките със старите програми който имах .Уиндоуса е само един но нещо се омаза.Как по друг начин мога да форматирам c: ?

Направи си компютъра да ти зарежда от CD и тогава инсталирай! Не го ли знаеш това, видя ли ръководството поне? Не могло да се форматира... Естествено, че няма да ти даде да го форматираш при зареден и работещ уиндоус, той да не е толкова щурав...

Сподели другаде

Направи си компютъра да ти зарежда от CD и тогава инсталирай! Не го ли знаеш това, видя ли ръководството поне? Не могло да се форматира... Естествено, че няма да ти даде да го форматираш при зареден и работещ уиндоус, той да не е толкова щурав...

Приятел не се изказвай неподготвен инсталирал съм доста уиндоуси знам каква е процедурата

Сподели другаде

Приятел не се изказвай неподготвен инсталирал съм доста уиндоуси знам каква е процедурата

Не знам кой е неподготвения. Защо питаш тогава, като си толкова подготвен? Оправи си го!

Сподели другаде