Jump to content

Драйвери за лаптоп HP Pavilion

Препоръчан пост

Аз също намерих този сайт,но не намирам да има драйвер за звукова карта и видео карта в него.

Добре, вече малко по-конкретно, но за Линукс ли драйвери търсиш или за Windows mobile?

Сподели другаде

evropeiski,за да мога да дръпна драйверите от този сайт,дето ти си ми го дал трябва ли да съм регистриран?Като натисна на някой драйвер и ми отваря друга страница,но не ми дава линк за download към него,а към друга програма Driver Detective.
Сподели другаде

Като почна да инсталирам драйвера на видео картата ми се показва съобщението The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.Setup will now exit.След това ми излиза прозореца на откриване на нов хардуер Other PCI Bridge Device и като натискам next после излиза поле,което е избрано Yes,I connect to the internet и като натисна next завършва процеса за откриване на нов хардуер.А за звуковата карта ми пише:Driver Installation Failed:Could not find the MEDIA device for this driver.И така не мога да инсталирам драйверите.
Сподели другаде

То може и да може, ама кълбото ми е развалено нещо и не мога да позная какъв ти е хардуера. Пробвай да ни дадеш малко информация за звуковата карта и лан картата с програма от рода на Everest
Сподели другаде

За лан картата намерих драйвер и стана.Сега остана само за звуковата карта.Модела й е HD Conexant.Искам да попитам,тъйкато процесора е двуядрен трябва ли да се инсталира някакъв драйвер за него?
Сподели другаде