pavlintoshev Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Здравейте!Трябват ми драйвери за лаптоп HP Pavilion dv9308nr Notebook PC. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Здравейте!Трябват ми драйвери за лап топ HP Pavilion dv9308nr Notebook PC. Ето! На мен ми беше необходимо само 30 сек с гугъл.! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Наистина е мноооого трудно -> клик. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Аз също намерих този сайт,но не намирам да има драйвер за звукова карта и видео карта в него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Аз също намерих този сайт,но не намирам да има драйвер за звукова карта и видео карта в него.Добре, вече малко по-конкретно, но за Линукс ли драйвери търсиш или за Windows mobile? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 За Windows XP Professional. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cvetemoe Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Ето драйвери за Виста - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...product=3370371 за ХР - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...product=3370371 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evropeiski Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Тука намерих едни драйвери дано да ти свършат работаhttp://www.drivershq.com/Drivers/HP/Pavili...21/Drivers.aspx Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 15, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2009 evropeiski,за да мога да дръпна драйверите от този сайт,дето ти си ми го дал трябва ли да съм регистриран?Като натисна на някой драйвер и ми отваря друга страница,но не ми дава линк за download към него,а към друга програма Driver Detective. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Юли 15, 2009 Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Най-вероятно Видеото е nVidia, цък официалния сайт. Звукова карта, вероятно това и/или това Обобщение ~5 мин Google... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 15, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Като почна да инсталирам драйвера на видео картата ми се показва съобщението The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.Setup will now exit.След това ми излиза прозореца на откриване на нов хардуер Other PCI Bridge Device и като натискам next после излиза поле,което е избрано Yes,I connect to the internet и като натисна next завършва процеса за откриване на нов хардуер.А за звуковата карта ми пише:Driver Installation Failed:Could not find the MEDIA device for this driver.И така не мога да инсталирам драйверите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
evropeiski Публикувано Юли 15, 2009 Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Ако си с Windows XP пробвай тези драйвери за видеокартата дали няма да станат Цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 15, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Този драйвер за видео картата стана! Сега за звуковата карта и за лан картата ако може. :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Юли 15, 2009 Report Share Публикувано Юли 15, 2009 То може и да може, ама кълбото ми е развалено нещо и не мога да позная какъв ти е хардуера. Пробвай да ни дадеш малко информация за звуковата карта и лан картата с програма от рода на Everest Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 15, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2009 За лан картата намерих драйвер и стана.Сега остана само за звуковата карта.Модела й е HD Conexant.Искам да попитам,тъйкато процесора е двуядрен трябва ли да се инсталира някакъв драйвер за него? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост