Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 1. SUPERAntiSpyware не засича вируси. Не всички заплахи са "вируси". Има най-различни.2. Дай все пак логче, за да видим какво е засякла. Същото важи и за Malwarebytes' Anti-Malware. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 ето какво ми показа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Това не е реален проблем. А SUPERAntiSpyware? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 какво да го правя това сега? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Стартирай програмата. Кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника). Копирай съдържанието му тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 говоря за това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Това можеш да го поправиш, а можеш и да го пренебрегнеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 така ли да го оправя ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Да, в общи линии. Това е по принцип предупреждение, че центърът за сигурност (Security Center) е спрян. Това често се прави умишлено от потребителя, ако не иска да бъде занимаван от него. Така че ти си прецени дали да оправяш този "проблем". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Да, в общи линии. Това е по принцип предупреждение, че центърът за сигурност (Security Center) е спрян. Това често се прави умишлено от потребителя, ако не иска да бъде занимаван от него. Така че ти си прецени дали да оправяш този "проблем".@ Night_Raven, Извинявай, че се намесвам. Разбирам, че искаш да изключиш въпроса с ементуално заразяване на компа. Ако машината е чиста нека момчето да пробва да изключи автоматичното обновяване, защото имам чувството, че проблема идва от там още повече, че от последната снимка е видно, че чакат обновявания...Ако проблема спре, то нека да свали лично обновяванията и после, ако иска да включи отново автоматичната настройка. Това понякога спасява положението.... П.С. Малее, ама той е май с някакъв "вистализатор".... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 @ Night_Raven, Извинявай, че се намесвам. Разбирам, че искаш да изключиш въпроса с ементуално заразяване на компа. Ако машината е чиста нека момчето да пробва да изключи автоматичното обновяване, защото имам чувството, че проблема идва от там още повече, че от последната снимка е видно, че чакат обновявания...Ако проблема спре, то нека да свали лично обновяванията и после, ако иска да включи отново автоматичната настройка. Това понякога спасява положението.... П.С. Малее, ама той е май с някакъв "вистализатор"....Аз също предполагам, че може да е заради обновленията, но може и да не е от тях. Това щеше да е второто ми предположение, след гадинки. Просто се опитвам да правя нещата последователно и така да насадя подобно поведение у хората по принцип - да се научат да спазват инструкции и да елиминират нещата едно по едно, т.е. да не се захващат с 100 неща едновременно. Иначе да, той е с "вистализатор" (май). Има и "кирилизатор" (FlexType). Кой знае още колко "оптимизации" има с TuneUp или подобен идиотски пакет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 това ми помогна за сега не ми се появява този голям svchost Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост