gaitai Публикувано Юли 13, 2009 Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Как да го оправя знае ли някой? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юли 13, 2009 Report Share Публикувано Юли 13, 2009 gaitai, Май отново ще трябва да вземем кълбото за гадаене, ама Night_Raven го занесе на ремонт и чак в събота ще ни го върнат... Кога ти се появи това, кога се появява, постоянно ли е? Дай малко повече информация! С каква ОС си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 13, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2009 еми появява ми се когато си включа компа и след като кликна на end process се маха за малко и след няколко минути се появява пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юли 13, 2009 Report Share Публикувано Юли 13, 2009 еми появява ми се когато си включа компа и след като кликна на end process се маха за малко и след няколко минути се появява пак. Свали тази програмка и я стартирай, после приближи мишката до този svchost, който ти създава проблеми. Направи една снимка на екрана и я дай да я видим.например: на снимката съм посочил с мишката втория svchost. Важно е малкото жълто прозорче, то ще ни даде нужната информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 еми аз незнам точно кой от всичките е? :crosseyes1: мисля че е този Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Значи... Настрой програмата да ти показва и консумираната RAM от всеки процес:View=>Select columns=>Process Memory=>Слагаш отметки на Peak private bytes и Working Set Size. След това правиш пак шот, според както те посъветва Lokoto. Нещо ме съмнява, че вероятно имаш гости... Защо не пробваш да сканираш с Malwarebytes и SUPERAntiSpyware , да видим дали ще открият нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Ми така като гледам, май всички svchost-ве са ти в нормата от към консумация на RAM. Сега като погледнеш в Task Manager-а, пак ли показва онази голяма стойност? Пробвай да сканираш за гадинки с програмките, които ти посочих... Може да изскочи нещо... Това ми идва на ум засега... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 аз сканирах за гадинки излезнаха ми няколко и програмата ме попита да ресна ли компаи аз го реснах и като се пусна пак компа пак го имаше този svchost със стойност 125.000 ето го появи ми се пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Ако знаеше каква е задачата на svchost, нямаше да го наричаш "гаден". Без него няма да имаш компютър, това осъзнаваш ли го? С коя програма сканира? Ще може ли логче от сканирането? Сканирай и с другата и също дай лог. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 тази програмка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Какво за Process Explorer? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Това го разбрахме. Ти сканаирай със SUPERAntiSpyware и Malwarebytes' Anti-Malware и дай логове след това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gaitai Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 със SUPERAntiSpyware сканирах снощи и ми показа няколко вирусчета, а с Malwarebyte's сканирам сега Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост