gogocuk Публикувано Юли 13, 2009 Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Здравейте.Може би малко сътранно но аз искам да ми помогнете да направя така че компа ми от shut down да не се изключва.Или най малкото да се рестартира винаги. Ползвам windows xp sp2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 13, 2009 Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Целта на занятието е? Ако кажеш какво точно целиш, може би ще е по-лесно да се намери най-удачното решение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Юли 13, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Целта на занятието е компютърът ми да е включен постоянно, т.е. не искам да се изключва никога и никой да не може да го изключва! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Ако искаш да забраниш изключването само за твоя потребител, изтегли този .reg файл, стартирай го -> Yes -> OK. Това ще премахне бутона за изключване от Start менюто. Връщането става с този .reg файл.Това, както вече казах, е само за твоя акаунт. Ако искаш да е за цялата система, ползвай файловете от този архив. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeto74 Публикувано Юли 14, 2009 Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Целта на занятието е компютърът ми да е включен постоянно, т.е. не искам да се изключва никога и никой да не може да го изключва! ...и ще трябва да си залепиш щепсела за контакта!пп.Да не забравиш за генератор! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Ако искаш да забраниш изключването само за твоя потребител, изтегли този .reg файл, стартирай го -> Yes -> OK. Това ще премахне бутона за изключване от Start менюто. Връщането става с този .reg файл.Това, както вече казах, е само за твоя акаунт. Ако искаш да е за цялата система, ползвай файловете от този архив. Много Ви благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост