kozibula Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Някой може ли да ми каже как се прави торент тракер ? Опитах да си направя както беше обяснено в един форум но не стана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Честно казано идея си нямам, но на сайта на BitComet има софтуер за тракер. Дано това помогне... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Някой може ли да ми каже как се прави торент тракер ? Опитах да си направя както беше обяснено в един форум но не стана Теглиш някой торент пакет,прочиташ readme-то едитваш необходимите файлове(поне при някой тракери е така особено за дб-те)и на хоста на който качваш тракера трябва да подържа mysql,php - търси и тегли xbit,ако нещо не ти е ясно питай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Май 24, 2006 Author Report Share Публикувано Май 24, 2006 Ако ми кажеш от къде да си дръпна торент пакет ще се опитам да си направя . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Мисля, че това, което предложих, точно такова. Хвърли му едно око.BitCometTracker 0.2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Май 25, 2006 Report Share Публикувано Май 25, 2006 Мисля, че това, което предложих, точно такова. Хвърли му едно око.BitCometTracker 0.2 Дупки в сигурноста - една дума аматьорски(лично мнение!). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Май 25, 2006 Author Report Share Публикувано Май 25, 2006 А можеш ли да ми кажеш от къде да свалия този xbit ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kanadeca Публикувано Май 28, 2006 Report Share Публикувано Май 28, 2006 Тракер се прави доста трудно. Най-добре си изтегли някой готов като "BTIT" и го нагоди на своя вкус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
XFree86 Публикувано Май 28, 2006 Report Share Публикувано Май 28, 2006 Тракер се прави доста трудно. Най-добре си изтегли някой готов като "BTIT" и го нагоди на своя вкус. Зависи как го правиш,ако пишеш всичкия код за този тракер наистина е трудно.Но благодарение на готовите пакети(някои изискващи бази дани)това става лесно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 28, 2006 Report Share Публикувано Май 28, 2006 Е, той човекът затова е казал да се изтегли готов и само да се нагоди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Май 29, 2006 Report Share Публикувано Май 29, 2006 Е, той човекът затова е казал да се изтегли готов и само да се нагоди. В арената ако не се лъжа,повечето модули са писани от програмисти,но не всеки може да пише на пхп камо ли модули за тракера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Май 29, 2006 Author Report Share Публикувано Май 29, 2006 (Редактиран) Успях да го пусна . Много се гордея със себе си . Ако някой иска да го види ето го http://82.199.208.210/Tracker/ . Моля не го смятайте , за реклама но ако трябва ще махна линка . Редактиран Май 30, 2006 от kozibula Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kanadeca Публикувано Май 31, 2006 Report Share Публикувано Май 31, 2006 По-добре го хостни някъде защото зарежда доста бавно.Хем ще ти зарежда по-бързо,хем няма да ти товари компютъра,хем няма да се налага постоянно да държиш Apacheto включено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Май 31, 2006 Author Report Share Публикувано Май 31, 2006 Би ли ми предложил къде ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PEPIz Публикувано Август 25, 2006 Report Share Публикувано Август 25, 2006 Някой може ли да ми каже как се прави торент тракер ? Опитах да си направя както беше обяснено в един форум но не стана http://speederche.web.data.bg/phpbb/viewtopic.php?t=12 информацията е достатачна и се надявам да ти е полезна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост