ANTONIO04 Публикувано Юли 12, 2009 Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Здравейте имам проблем с мozilla firefox нито една от версиите неиска да отвори . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 12, 2009 Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Кое не се отваря - браузъра или страниците с него? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Като се опитам да изтегля файл с mozilla не успявам. Ето и шот. Версията на браузъра ми е 3.5.3 . Уж можех да тегля с него, а сега не става. Единственото, ковто съм променил по настройките за изтегляне, е мястото на сваляне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Изтеглените файлове не се отварят? Повредени са? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Изтеглените файлове не се отварят? Повредени са?Eто това ми изкарва. Дори и да кликна върху прозореца да го изтегли , пак така се получава. Уж започва теглене, завършва го и ...нищо. Естествено с опера няма проблем. Същия файл се изтегля, както и всички други.Edit: Изтегления файл е 0 кб. ... И на други сайтове пак така с мозилата. Получи се след като смених мястото къде да се изтеглят файловете. Сега и да го върна пак на desktop, все тази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Eто това ми изкарва. Дори и да кликна върху прозореца да го изтегли , пак така се получава. Уж започва теглене, завършва го и ...нищо. Естествено с опера няма проблем. Същия файл се изтегля, както и всички други.Edit: Изтегления файл е 0 кб. ... И на други сайтове пак така с мозилата. Получи се след като смених мястото къде да се изтеглят файловете. Сега и да го върна пак на desktop, все тази.А сега де... И аз съм променил мястото за съхранение на изтеглените файлове, ама проблем не е имало... Освен да преинсталираш браузъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 А правил ли си BackUp с MozBackUp преди проблема ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Разбрах го къде е проблема. В настройките на IE8. Дал съм всичко в security на макс в IE , а мозилата явно се влияе от тях. 100% e oт това. Пфу..това IE ако имаше начин да го метна в кофата.Същите настройки обаче не пречат на Opera да тегли. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Септември 24, 2009 Report Share Публикувано Септември 24, 2009 Разбрах го къде е проблема. В настройките на IE8. Дал съм всичко в security на макс в IE , а мозилата явно се влияе от тях. 100% e oт това. Пфу..това IE ако имаше начин да го метна в кофата.Същите настройки обаче не пречат на Opera да тегли. Аз открай време имам проблеми с download-а с Mozilla (проблемите май започнаха от версия 3x нагоре и при бетите на Win 7)...тествал съм (уж) всички възможни причини: *премахване на имунизациите и ръчкане по настройките за сигурност*различни версии на браузъра - деинсталиран напълно + почистване на остатъците из хардиска и от регистрите (с и без добавки)*различни О.С.*смяна на мястото за download...*проверка за правомощия над папките в които се извършва процеса на download...(акаунта по-подразбиране е с админ права.). И накрая ми писна и за торенти - uTorrent, за файлове един Flashget 3 beta (който макар да сваля и торенти, не се справя на нужното ниво...за нормалния потребител може и да е достатъчно, но си има и кусури). http://img34.imageshack.us/img34/2916/20090924024923.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 24, 2009 Report Share Публикувано Септември 24, 2009 Никога не съм имал проблеми с вградения мениджър на лисицата, както и сдобавката й DownThemAll. С версия 3.0.0.14 съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Септември 25, 2009 Report Share Публикувано Септември 25, 2009 И аз не съм имал такъв проблем. Освен ако съм на компютър с ограничен достъп. Тогава е нормално да неможе да се запише някъде. Най вероятно проблема е в настройките на потребителя на ОС-a. С Windows 7 е толкова объркано, нямам си и представа как работятнякой страмни неща за сигорност. Но неможе да си споделя или вижда файлове он XP системи в мрежата, шантава работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinlp Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Здравейте!Днес мозилата ми блокира една пристафка и едно разширение,чеса опасни за сигорноста,имали решение на този проблем,преинсталирах мозилата пак съштиа проблем,за какво служат тези две нешта,благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Свързани са Microsoft .Net Framework. Не би трябвало да имаш никакви проблеми, дори да са забранени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Здравейте!Днес мозилата ми блокира една пристафка и едно разширение,чеса опасни за сигорноста,имали решение на този проблем,преинсталирах мозилата пак съштиа проблем,за какво служат тези две нешта,благодаря предварително.На мен ги блокира също одеве. Оставих ги блокирани, щом така са решили... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Октомври 21, 2009 Report Share Публикувано Октомври 21, 2009 А някой знае ли дали при Mozilla Firefox има начин да се преодолее забраната на някои сайтове за клик с десен бутон на мишката.При Opera няма такъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост