pavlintoshev Публикувано Юли 12, 2009 Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Здравейте!Имам телефон Nokia 3500 classic и искам да му ъпдейтвам софтуера.Използвам Nokia PC suite за качване и сваляне на разни файлове от телефона.От Nokia PC suite издърпах програмката за ъпдейтване на софтуера.Включвам телефона с USB кабел в компютъра и следвам стъпките в програмата,но като дойде реда да търси дали има свързан телефон казва,че няма.Как мога да се справя с този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юли 12, 2009 Report Share Публикувано Юли 12, 2009 И при мен така само че аз съм с Nokia 3110 classic и имам Блутут а не кабел. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 13, 2009 Report Share Публикувано Юли 13, 2009 И при мен така само че аз съм с Nokia 3110 classic и имам Блутут а не кабел. Благодаря предварително! Ъпдейтването на фирмуеър, става само с кабел. А относно първият въпрос, провери първо на сайта на нокия, дали има изобщо поддръжка за ъпдейти и някакви ъпдейти за него, все пак е телфон нисък клас... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Юли 13, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Модела се поддържа за ъпдейт и има ъпдейти за него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост