canev66 Публикувано Юли 11, 2009 Report Share Публикувано Юли 11, 2009 Здравейте! Как да махна Realtek High Definition Audio Driver/има го в /change and remоve programs/,но от там не мога да го махна.Опитах от device manager ,но там го няма въобще/бях манхал отметката за скрити устройства/преди да го търся? Къде е се е скрил този гад,или въобще дали е инсталиран както трябва,заради прекъсването на ъпдейта/може би/. И още нещо което може би има връзка: control panel- sound and audio devices-sounds..... в полето горе където пише Sound scheme е празно/там имамам 2 опции:No sound i Windows default/-незнам трябва ли да се избере някоя от 2те опции или да остане празно?И второто смущаващо нещо е долу полето:Sounds....изписва ми-Windows Error когато маркирам Asterisk/от Program events/, а там имам страшно много опции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 11, 2009 Report Share Публикувано Юли 11, 2009 Какво точно ти изписва при опит за деинсталация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
canev66 Публикувано Юли 12, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Какво точно ти изписва при опит за деинсталация? Ами там е работата ,че не мога до го открия.В програм файлс имам една единствена папка Realtek.Когато я отворя ми излизат 2 паки:на едната пише :InstallShield и на нея се вижда това ,което ти изпращам на файл.А на другата папка пише:REALTEK GbE & FE Ethernet PCI-E NIC Driver в която няма нищо. Съмнява ме .че пичовете които ми преинсталираха windows-a тук нещо са объркали.А и когато отидох да си го взема го бяха пуснали да се ъпдейтва и понеже бързах прекъснаха му ъпдейта и ми го дадоха. P.S Незнам защо не мога да кача файла! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 12, 2009 Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Е, как така не можеш да го откриеш? Нали го имало в панела за деинсталиране на програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
canev66 Публикувано Юли 12, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Е, как така не можеш да го откриеш? Нали го имало в панела за деинсталиране на програми? Да ,когато вляза в панела change or remove programs и се опитам да го премахна ми излиза надпис: The instruction at " 0x0040742e" referenced memory at "0x00000000".The memory could not be "read". Click on OK to terminate the programClick on CANCEL to debug the program. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 12, 2009 Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Можеш да опиташ да почистиш драйвера под Safe Mode с Driver Sweeper. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
canev66 Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Можеш да опиташ да почистиш драйвера под Safe Mode с Driver Sweeper. Благодаря на всички! Проблемът разрешен- преинсталирах по нова версия на драивъра и след това го изтрих от change or remove programs! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост