Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте - искам да ви попитам каква е разликата във версиите на Неро-6 понеже потърсих в нета коя е най теглената му версия и се оказа, че това са версии

Nero Burning ROM 6.6.1.4 и Nero Burning ROM 6.6.1.15d

Каква е разликата между тях и има ли разлика в сравнение с версията която имам Nero Burning ROM 6.6.0.4 Enterprise ?

Сподели другаде

Здравейте - искам да ви попитам каква е разликата във версиите на Неро-6 понеже потърсих в нета коя е най теглената му версия и се оказа, че това са версии

Nero Burning ROM 6.6.1.4 и Nero Burning ROM 6.6.1.15d

Каква е разликата между тях и има ли разлика в сравнение с версията която имам Nero Burning ROM 6.6.0.4 Enterprise ?

Nero Burning ROM 6.6.1.15d излезе скоро и съдържа най-новите обновления на Nero 6. Ако искаш може да си смениш твоето с него. Трябва да имаш и ключ, разбира се.

Сподели другаде

Nero Burning ROM 6.6.1.15d излезе скоро и съдържа най-новите обновления на Nero 6. Ако искаш може да си смениш твоето с него. Трябва да имаш и ключ, разбира се.

Имам сериен номер за моето, но незнам дали ще стане за тази версия 6.6.1.15d ?

Сподели другаде

Номерът по всяка вероятност ще стане, щом става за други версии 6.х.х.х. А разликите са обичайните: оправени бъгове, създадени нови. Като цяло промените на Nero 6 се намират трудно.
Сподели другаде