plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Здравейте - искам да ви попитам каква е разликата във версиите на Неро-6 понеже потърсих в нета коя е най теглената му версия и се оказа, че това са версии Nero Burning ROM 6.6.1.4 и Nero Burning ROM 6.6.1.15dКаква е разликата между тях и има ли разлика в сравнение с версията която имам Nero Burning ROM 6.6.0.4 Enterprise ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Здравейте - искам да ви попитам каква е разликата във версиите на Неро-6 понеже потърсих в нета коя е най теглената му версия и се оказа, че това са версии Nero Burning ROM 6.6.1.4 и Nero Burning ROM 6.6.1.15dКаква е разликата между тях и има ли разлика в сравнение с версията която имам Nero Burning ROM 6.6.0.4 Enterprise ?Nero Burning ROM 6.6.1.15d излезе скоро и съдържа най-новите обновления на Nero 6. Ако искаш може да си смениш твоето с него. Трябва да имаш и ключ, разбира се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 8, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Nero Burning ROM 6.6.1.15d излезе скоро и съдържа най-новите обновления на Nero 6. Ако искаш може да си смениш твоето с него. Трябва да имаш и ключ, разбира се. Имам сериен номер за моето, но незнам дали ще стане за тази версия 6.6.1.15d ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Имам сериен номер за моето, но незнам дали ще стане за тази версия 6.6.1.15d ?По-добре намери специално за това, защото не се знае. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Номерът по всяка вероятност ще стане, щом става за други версии 6.х.х.х. А разликите са обичайните: оправени бъгове, създадени нови. Като цяло промените на Nero 6 се намират трудно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост