denituuu Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 та понеже съм нова тук и нз каде да пиша значи търся програма за конвертиране на клипове защото аз ги правя и те стават големи някаде 200 300 мб а във вибокса допостимото е до 100 та с две думи търся някоя програма която да ми конвертира клипа и да го направи малък но другото което е искам да се вижда хубаво да не ми ги прави размазани Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Виж тук:http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=8949 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 та понеже съм нова тук и нз каде да пиша значи търся програма за конвертиране на клипове защото аз ги правя и те стават големи някаде 200 300 мб а във вибокса допостимото е до 100 та с две думи търся някоя програма която да ми конвертира клипа и да го направи малък но другото което е искам да се вижда хубаво да не ми ги прави размазани Толкова е жалко, че подрастващите вече не можете да пишете и говорите човешки... Скоро няма да има български език и писменост, а вероятно и българи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ratef Публикувано Юли 28, 2009 Report Share Публикувано Юли 28, 2009 Format Factory. По-лесно от това едва ли има, направо ти ги прави на FLV и от теб се иска само да ги качиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
denituuu Публикувано Юли 29, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2009 Format Factory. По-лесно от това едва ли има, направо ти ги прави на FLV и от теб се иска само да ги качиш. мерси много вече нея ползвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 9, 2009 Report Share Публикувано Декември 9, 2009 Здравейте. Търся безплатна програма, с която да конвертирам клипчета, правени с fraps. Защото за 30 секунди клипче, отива 1 гб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 9, 2009 Report Share Публикувано Декември 9, 2009 Auto Gordian KnotGordian KnotAny Video Converter FreeFormat FactoryMediaCoderSUPER ®MeGUI Това са по-известните и сносни. Избери си. Всичките са безплатни и вършат работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Декември 9, 2009 Report Share Публикувано Декември 9, 2009 и този го хвалят на места:http://img392.imageshack.us/img392/5967/squickmediaconverterkg3.gif Quick Media Converter Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 9, 2009 Report Share Публикувано Декември 9, 2009 Благодаря ви момчета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост