dimojekov Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Проблема ми е следния,ползвам PPPoE връзка като на LAN картата от която ползвам интернет настройвам IP и mask след корто създавам нова връзка с име и парола и всичко е наред.Наскоро си купих рутер Sweex RO003 и бих искал да го ползвам но не успявам да го настроя,за името и паролата ми е ясно къде се въвеждат но за IP-то и mask не мога да открия къде да ги въведа,прочетох упътването и даже го прилагам тук,ако някой има йдея някаква си как да го настроя ще съм му благодарен.RO003_manual_bul.pdf Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimojekov Публикувано Август 21, 2009 Author Report Share Публикувано Август 21, 2009 моля да бъде изтрит въпроса ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2009 Report Share Публикувано Август 21, 2009 Причина да отправяш такова искане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост