rx7 Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 ето 1 дистро което ми както се казва "скри шапката"http://www.slitaz.org/en/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 ето 1 дистро което ми както се казва "скри шапката"http://www.slitaz.org/en/Има наистина... Windows 95 и той е толкова почти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rx7 Публикувано Юли 4, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2009 win95 та това е 2009 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Мда изглежда доста интересен проект, за съжаление е с малка база пакети и с този формат... tazpkg .... ще е голяма мъка с компилиране... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 (Редактиран) и на старите машини го няма никакъв!Височки изисквания за RAM, a като го орежеш, все едно гледаш dsl, само, че с две идеи по красив..... --------------------Късна редакция:-------------------- Dell Latitude 500 Pentium 3 - 500mgzram - 128mbvideo - radeon 8mbaudio - maestro (нещо си) Редактиран Юли 4, 2009 от Slammer Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rx7 Публикувано Юли 4, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2009 intel pentium 3 - 600 mhz384mb ramyamaha ds1x native audio v5.5nvidia geforce fx 5200 128mb лети ok slammer благодаря за инф.утре ще пробвам подобна на твоята конфигурацияи ще пиша сега чао Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Някой да го сръчка на нещо към 200-те Мхз-а клонящо с рам не повече от 128, ма тоя мърляв фаерфокс и XFCE-то ме съмняват, с OpenBox-a трябва да лети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост