ramonna78 Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Здравейте.Имам проблем .Синът ми си е сложил някаква парола и сега не може да използва компа си.По принцип след стартиране си има парола която ние му сложихме.пишем нея и тръгва но след надписа уиндолс излиза узер и иска парола.Опитах веднага след стартиране с f8 да вляза в safe mode влизам но никъде не виждам акаунт на administrator за да мога да вляза чрез него.ако някой има представа как да го оправя да пише Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Здравей ramonna78,можеш да погледнеш тази тема и да провериш някой от вариантите, предложени там! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ramonna78 Публикувано Юли 4, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Здравей ramonna78,можеш да погледнеш тази тема и да провериш някой от вариантите, предложени там! Успех! получи се с стрл-алт-дел.пиша Administrator парола не слагам и тръгна.Не знам след рестарт дали ще имам пак проблем.Може би ще трябва да вляза да изтрия нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
help Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Здравейте.Имам проблем .Синът ми си е сложил някаква парола и сега не може да използва компа си.По принцип след стартиране си има парола която ние му сложихме.пишем нея и тръгва но след надписа уиндолс излиза узер и иска парола.Опитах веднага след стартиране с f8 да вляза в safe mode влизам но никъде не виждам акаунт на administrator за да мога да вляза чрез него.ако някой има представа как да го оправя да пишеЩом успяваш да влезеш през safe mode с f8,трябва да можеш и да премахнеш паролата.влизаш в control panel>user accounts.И оттам има възможност да изтриеш паролите за достъп или да ги промениш,на всички потребители.Поради факта че щом те пуска през safe mode с f8,обикновено те пуска като administrator с пълни права над системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Еди Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Имай предвид, че ако изтриеш или смениш паролата на някой потребител, той ако е имал защитени (криптирани) файлове - вече ги губи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост