Jump to content

Препоръчан пост

Който може да помага,всички съвети приемам.Като си пусна игра първите няколко минути добре РС-то си върви без проблем след това незнам що става и започва да сачи дори на игри които търсят 512 рам.Пускам в CAN YOU RUN IT тоя сайт да вида дали некоя игра би могла да ми тръгни и ми пиши на макс настройки на мин настройки,демек без проблеми а ми засича на все едно да играм игра с хубава графика на много слаб компютър.Това ми РС-то:AMD Athlon X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz 2 GB RAM Service pack 3(ама нема проблеми с това) Nvidia GeForce 8600GT 512 300 HDD ако требва нещо др пишейте иначе съм обречен да гледам 10-15 fps,а не нормалните 55-60.;(;(
Сподели другаде

Който може да помага,всички съвети приемам.Като си пусна игра първите няколко минути добре РС-то си върви без проблем след това незнам що става и започва да сачи дори на игри които търсят 512 рам.Пускам в CAN YOU RUN IT тоя сайт да вида дали некоя игра би могла да ми тръгни и ми пиши на макс настройки на мин настройки,демек без проблеми а ми засича на все едно да играм игра с хубава графика на много слаб компютър.Това ми РС-то:AMD Athlon X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz 2 GB RAM Service pack 3(ама нема проблеми с това) Nvidia GeForce 8600GT 512 300 HDD ако требва нещо др пишейте иначе съм обречен да гледам 10-15 fps,а не нормалните 55-60.;(;(

Основната причина за ниският брой кадри (насичане) е недостатъчната изчислителна мощност на видеокартата. Познат ми е този ефект - в началото върви добре и после започва да насича - играл съм с такава 8600GT 256MB RAM при рез. 1280х1024 и по-слаб процесор - 3800+ Х2 2,0GHz (Crysis на medium с 22-25 кад./сек.)

Ти имаш 2GB RAM и това е добре за игрите - когато тя не достига, ефекта се изразява в спиране на моменти на играта, по-бавно зареждане на нивата и записване (quick save). При теб процесора го бива, но трябва да смениш видеото поне с 9600GT, за да играеш добре примерно на макс. настройки и дори Anti-Aliasing при 1280х1024. Кои игри играеш и при каква резолюция? Няма бягане... ще трябва да инвестираш във видео, а може би и захранване, ако твоето е някое евтино китайско.

Сподели другаде

Захранжането е 400W пък незнам.Ако мислиш че требва ново видео ще требва да инвестирам.Един въпрос отделно да си сложа ли VISTA или да си остана с XP?

Ако захранването е било в комплект с кутията значи не е хубаво и може да осигури максимум 250W въпреки заявените 400W. Отделно останалите недостатъци като нестабилни напрежения, липса на филтрации, риск да се повредят различни компоненти - харддиск, процесор, дъно. Все пак може да пробваш с една 9600GT 512MB RAM за 140-150лв. (но тя ще е максимума, тъй като консумира 95W) и ако има проблеми да смениш и захр. блок. Windows Vista ако инсталираш пак ще играеш лошо, защото тя ще ти свали 10-15 или повече кадри в сек.

Сподели другаде