fresh_2007 Публикувано Юли 3, 2009 Report Share Публикувано Юли 3, 2009 Търся "фирмуер" за "Elite PV-336SS".Проблема ми е че когато пусна един филм,субтитрите не се съвпадат с филма(на другите двд та няма проблем).Някои филми не ми чете субтитрите,и шрифта е много малък и блед,ако може да ми пратите съответния "фирмуер" "Elite PV-336SS" с оправения вече проблем на субтитрите,и как се инсталира.Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Търся "фирмуер" за "Elite PV-336SS".Проблема ми е че когато пусна един филм,субтитрите не се съвпадат с филма(на другите двд та няма проблем).Някои филми не ми чете субтитрите,и шрифта е много малък и блед,ако може да ми пратите съответния "фирмуер" "Elite PV-336SS" с оправения вече проблем на субтитрите,и как се инсталира.Мерси предварително.Едва ли ще намериш друг фърмуер - търсих и аз в нета и нищо не открих. Може да питаш във фирмата-производител как стои въпроса с фърмуера. Твърде възможно е проблема да не се дължи на него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост