MeGa Публикувано Юли 5, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2009 сервизен пакет 2 e windowsa.Този windows е единствения XP който ми тръгва от тези които съм пробвал, защтото е с Sata driver . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 сервизен пакет 2 e windowsa.Този windows е единствения XP който ми тръгва от тези които съм пробвал, защтото е с Sata driver .Значи е някой резак!Кофти работа. Явно FS са моднали ID-то ти на видеото и поради тази причина официалните драйвери не искат да работят.Варианта е да си преработиш някой драйвер (както на мен доста често ми се случва да го правя), като в .inf файла добавиш ID-то на твоето видео Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юли 5, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2009 нз как да го направя това.аудиото немога да го направя.Друг widnows XP немога да сложа заради това Sata.Освен да си напрая диск ,защото има описания из интернет как да вкарам драйверите в диска за инсталиране на XP.Но много работа и не е сигурно дали ще стане .Лаптопа ми е не е Xi 2550 ,a e Pi 2550 то не че има голямо значение ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 За вграждане на драйвери (Sata, примерно) и тук можеш да намериш, стига да потърсиш... Не отнема чак толкова време и не е чак толкова трудно... Който играе, може и да спечели... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Драйверът на Realtek уж трябва да го инсталира, но все пак можеш да опиташ да инсталираш KB888111 обновлението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юли 5, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Пробвах около 10 Realteka инсталира се но като ресна компа не засича нищо иначе си го има в Program Files инсталирана.Тоя update не помгна същата работа . Сега като свързах лаптопа с настолния за да му пусна интернет забелязах ,че и Лан картата ту я засича ту не я засича.Май ще се помъча да си напрая XP диск.сега ставам от компа ,че ми омръзна да се мъча с тея драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Пробвах около 10 Realteka инсталира се но като ресна компа не засича нищо иначе си го има в Program Files инсталирана.Тоя update не помгна същата работа . Сега като свързах лаптопа с настолния за да му пусна интернет забелязах ,че и Лан картата ту я засича ту не я засича.Май ще се помъча да си напрая XP диск.сега ставам от компа ,че ми омръзна да се мъча с тея драйвери.Стига вече си се занимавал с глупости. Свали си от нета друг уиндоус sp3 и какво като няма вграден SATA-драйвер - влизаш в биоса и търсиш SATA MODE - ако ти е на AHCI - слагаш го на ATA или IDE и запазваш промяната с F10. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юли 5, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2009 да но на SATA MODE нямам избор само едно стои. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 да но на SATA MODE нямам избор само едно стои.Търси тогава по торентите, примерно в замунда - пиши windows xp sata, има там един видях от март месец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Само по-полека с намеците откъде и как да се намира warez. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Само по-полека с намеците откъде и как да се намира warez.Нали торентите не са незаконни? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Самите те не са, но по тях има основно нелегални неща. Не е нужно да се правиш на ударен. Много добре знаеш защо не се дават линкове към тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 да но на SATA MODE нямам избор само едно стои. Бих те посъветвал сам да си вградиш SATA драйвери в Windows, който си сигурен че е читав, а не да търсиш наготово такъв. Обикновено тия по тракерите не се ограничават само с внасянето на SATA драйвери... Посочих по-горе линк към тема, където е описано каква процедура трябва да се извърши. По-долу, на същата тема мисля, има и мой коментар с линкове към други теми, където съм писал как съм процедирал аз... Нищо не ти пречи да се пробваш в крайна сметка... Ти си решаваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юли 12, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Направих си Windows XP с SATA драйвъри и всичко си е наред Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост