Jump to content

Търся video driver

MeGa

Препоръчан пост

сервизен пакет 2 e windowsa.

Този windows е единствения XP който ми тръгва от тези които съм пробвал, защтото е с Sata driver .

Значи е някой резак!

Кофти работа. Явно FS са моднали ID-то ти на видеото и поради тази причина официалните драйвери не искат да работят.

Варианта е да си преработиш някой драйвер (както на мен доста често ми се случва да го правя), като в .inf файла добавиш ID-то на твоето видео

Сподели другаде

нз как да го направя това.

аудиото немога да го направя.

Друг widnows XP немога да сложа заради това Sata.

Освен да си напрая диск ,защото има описания из интернет как да вкарам драйверите в диска за инсталиране на XP.Но много работа и не е сигурно дали ще стане .

Лаптопа ми е не е Xi 2550 ,a e Pi 2550 то не че има голямо значение ...

Сподели другаде

За вграждане на драйвери (Sata, примерно) и тук можеш да намериш, стига да потърсиш... Не отнема чак толкова време и не е чак толкова трудно... Който играе, може и да спечели...
Сподели другаде

Пробвах около 10 Realteka инсталира се но като ресна компа не засича нищо иначе си го има в Program Files инсталирана.Тоя update не помгна същата работа . Сега като свързах лаптопа с настолния за да му пусна интернет забелязах ,че и Лан картата ту я засича ту не я засича.Май ще се помъча да си напрая XP диск.

сега ставам от компа ,че ми омръзна да се мъча с тея драйвери.

Сподели другаде

Пробвах около 10 Realteka инсталира се но като ресна компа не засича нищо иначе си го има в Program Files инсталирана.Тоя update не помгна същата работа . Сега като свързах лаптопа с настолния за да му пусна интернет забелязах ,че и Лан картата ту я засича ту не я засича.Май ще се помъча да си напрая XP диск.

сега ставам от компа ,че ми омръзна да се мъча с тея драйвери.

Стига вече си се занимавал с глупости. Свали си от нета друг уиндоус sp3 и какво като няма вграден SATA-драйвер - влизаш в биоса и търсиш SATA MODE - ако ти е на AHCI - слагаш го на ATA или IDE и запазваш промяната с F10.

Сподели другаде

да но на SATA MODE нямам избор само едно стои.

Бих те посъветвал сам да си вградиш SATA драйвери в Windows, който си сигурен че е читав, а не да търсиш наготово такъв. Обикновено тия по тракерите не се ограничават само с внасянето на SATA драйвери... Посочих по-горе линк към тема, където е описано каква процедура трябва да се извърши. По-долу, на същата тема мисля, има и мой коментар с линкове към други теми, където съм писал как съм процедирал аз... Нищо не ти пречи да се пробваш в крайна сметка... Ти си решаваш.

Сподели другаде