MeGa Публикувано Юли 3, 2009 Report Share Публикувано Юли 3, 2009 Лаптопа ми е Fujitsu Siemens Amilo Xi 2550 и като го купих беше на Vista.Вчера си сложих XP(32bit-a) но немога да намеря видео драйвер.Свалих доста дривери но нестават за XP,дори някои , на които пишеше, че са за Xp 32 bit.Видео картата ми е ATI Radeon HD 2400.Ако някой може да ми помогне да пише Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 3, 2009 Report Share Публикувано Юли 3, 2009 Лаптопа ми е Fujitsu Siemens Amilo Xi 2550 и като го купих беше на Vista.Вчера си сложих XP(32bit-a) но немога да намеря видео драйвер.Свалих доста дривери но нестават за XP,дори някои , на които пишеше, че са за Xp 32 bit.Видео картата ми е ATI Radeon HD 2400.Ако някой може да ми помогне да пише Тези видя ли ги? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юли 3, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 3, 2009 Нестава.На висички драйвери дето сам ги пробвам пише че не са за тази операционна система.Май няма да стане :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 3, 2009 Report Share Публикувано Юли 3, 2009 Опитай с този. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bratobg Публикувано Юли 3, 2009 Report Share Публикувано Юли 3, 2009 Просто трябва да избереш подходящите критерии в 3-те колонки.ЦЪК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юли 4, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Мерси за video drivera nightraven проработи, но сега се оказа , че аудио драйвера не работи .Пробвах от същия сайт който ми прати за видеото но нестана.Трябва ми аудио драйвер за Realtek HD за XP.Ако можеш прати и wireless драйвер , че от AgentDriver показва драйвера ,като - Bad.Колкото до сайта който е постнал bratobg от там съм пробвал 3 пъти видео драйвера и нестава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Realtek High-Definition Audio Driver for Windows XP Аз ако се доверявах на преценките на програми за драйвери, досега сигурно щях да преинсталирам Windows 100 пъти и/или щях да имам проблеми със системата.Програмата сигурно го класира като лош, защото е стар. Дори и да е по-стар, това не е проблем, ако системата работи като цяло. Т.е. ако нямаш никакви оплаквания и всичко функционира нормално, не е нужно да се сменя драйвера. Не че е задължително да не се сменя, а просто на принципа "ако не е счупено, не го поправяй".Ако държиш да сменяш драйвера, можеш да опиташ този. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 В сайта на Fujitsu Siemens си има automatically software installation (drivers and utilities).Просто сваляш програмката от тук, пускаш, въвеждаш и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юли 4, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2009 същия проблем аудио драйвера се инсталира не не работи ,не го засича нз.А тая програмка с аутоинстала на драйвърите не поддържа XP за моя лаптоп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 същия проблем аудио драйвера се инсталира не не работи ,не го засича нз.А тая програмка с аутоинстала на драйвърите не поддържа XP за моя лаптоп.Какъв па ще е тоя уиндоус дето си го инсталирал?! Или пък да потърсиш програмата Driver Checker 2.7.3 примерно - тя сканира, сваля и инсталира нужните драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Не би трябвало да е от Windows - а ( Освен ако не е някоя самоделка )Виж по скоро дали се поддържа от програмката.В саита пише кой лаптоп се подържа и кой не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юли 4, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Тази програма Driver Checker 2.7.3 не ми дава грешка за аудио дривера но аз си нямам.Нищо нестава засега пробвам достна неща....... Като бях на виста си бях с Realtek HD за виста .Сега на ХP си свалям драйвера за XP ,но нестава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 Можеш да опиташ с по-стара версия на драйвера, като преди това деинсталираш и почистиш последната разбира се. Кажи, ако нямаш по-стара версия подръка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MeGa Публикувано Юли 4, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 4, 2009 пробвах една по - стара но нестана.как мога да разбера кой драйер ми трябва точно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 По принцип ако драйверът е за XP и е за HD чиповете, значи трябва да става за твоята система. Windows XP с коя версия сервизен пакет е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост