ares85ares Публикувано Юли 3, 2009 Report Share Публикувано Юли 3, 2009 От няколко дни имам проблем с гласуването за SoftVisia в BGTop. Като кликна на бутона, който е до правилата на форума се отваря сайта на BGTop, но не се отчита гласа ми, а си стои ето така: http://img440.imageshack.us/img440/6383/33668636.jpg.Това се случва и на компютъра в къщи (с Опера) и на служебния (с IE). Малко е дразнещо, защото искам да гласувам за любимия си сайт/форум, но не мога да го направя. Само при мен ли е така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 3, 2009 Report Share Публикувано Юли 3, 2009 При мен всичко се отваря с IE8, FF и Opera. С Opera, ако предватително изключа JavaScript и анимациите, ми се отваря празна страница... Прегледай настройките на браузерите, които ползваш за блокиране на съдържание. Може от това да е, въпреки че по подразбиране, на трите посочени браузера, скриптовете и флашовете са разрешени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Юли 3, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 3, 2009 На компютъра в къщи успях да отворя BGTop и с Опера и с IE. В понеделник ще пробвам и на служебния. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост