kraaasi76 Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 мой приятел ми прати извадка от програмата еверест за да видя какви драйвери ще са му нужни за неговата конфигурация ,че и аз мн мн не ги разбирам тези неща.ако някой може да помогне да ме насочи за драйверите на звук ,дъно и видео ,ще черпя виртуални бири Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Ти си получил извадка. Това е направо чудесно. Изключително се радвам за теб.Веднага те насочвам. Ето тук можеш да намериш всички нужни за теб драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Тъкмо хванах виртуалната златна рибка и тя ми каза:Пусни ме и ще ти изпълня едно желание!Добре, викам аз! - Нали си виртуална и я пуснах!Златната рибка: Казвай първото?Аз: Кажи ми дънната платка на kracode?Златната рибка: Крааа-кой? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Юли 2, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2009 ами като не знам кое какво е бих ли питал тук или където и да било,ами сам щях да си го намеря без твой бърз помогащ ми отговор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Дъно: предполагам са nForce 15.23.Звукова: Realtek AC'97 for Windows Vista/7.Видео: докато не разберем каква всъщност е картата, не можем да дадем драйвери. Няма и как да я отгатнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Тъкмо хванах виртуалната златна рибка и тя ми каза:Пусни ме и ще ти изпълня едно желание!Добре, викам аз! - Нали си виртуална и я пуснах!Златната рибка: Казвай първото?Аз: Кажи ми дънната платка на kracode?Златната рибка: Крааа-кой?Дънната платка я пише в скрийншота - Asus K8N4-E Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Юли 2, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2009 благодаря ви много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Дънната платка я пише в скрийншота - Asus K8N4-EКогато е публикуван коментара, нямаше шот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост