milagros Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Здравейте! Доста се рових в нета, но в обясненията (на английски) не намерих нищо конкретно или вършещо ми работа. Целият проблем е в CSS стиловете, които зададени по един начин - работят в ИЕ, а по друг в Firefox. Тъй като съм така да се каже новак в сферата моля някой да ми изясни как става, или дали има друг начин заместващ стиловете. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 пишат се отделни css-и както за IE6, така и за IE7, които се вкарват в индекс-а на избрания от теб шаблон.Но какво точно се пише, за съжаление няма да мога да ти помогна, поради причина, че нещата са конкретни за избраният от теб шаблон и не се знае (все още) кое поле(модул) е разместено и т.н. и т.н.Общо взето, за подобни неща, повечето хора изкарват пари. Ако ползваш някоя готова система (Drupal, Joomla.......) добра идея е да се пита в техните форуми. ПП Лично на мен, css ми е голяма мътилка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост