tudzzz Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Здравейте разкажете някоя страшна история която знаете.Тази история която ще ви напиша не е моя просто ще видите какво имам впредвид пишете свой такива, а ако нямате може да не са ваши аз имам и мн мой които ще напиша с времето !!! Една вечер си стоя както жинаги пред компа и под прозореца ми/живея в къща/се чува мъжки глас"ела къде си?" мен ме хвана страх и извиках наще.Татко взе една бутилкаи излезнохме.Отвън на стълбите един стар човек около 87-90г. стоеше паднал на колене и жикаше името на един съсед,който беше вече умрял преди мн. години,погледна ме и пак каза това име.След 2 дни тоя дядка умря..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Не съм много добър в страшните истории, но наскоро чух една и тя е следната....Имало едно село, което било много бедно, но въпреки това имало хотел в това село. Един ден дошъл богат турист и казал, на собственика на хотела, че иска да го разгледа. Та, капарирал с 100 долара богария турист и взел ключовете да разглежда хотела. Собственика на хотела се сетил, че има да връща на Митко свинаря 100 долара, дето взимал на версия месо. И така...свинаря взел парите, но се сетил, че трябва да връща на ветеринаря 100 долара, за дето му пазел прасетата от болести. Като взел парите ветеринаря, се сетил, че трябва да връща на Донка свирката за трите сеанса 100 долара. Дал и ги, но тя се сетила, че трябва да връща пари на собственика от хотела, за дето ползвала стаите за сеанс...И така богария турист, след дълго разглеждане се отказал и казал, че не му харесва хотела и си иска парите. Собственика на хотела му ги върнал и накрая, хотелиера се замислил и си казал '' Ебаси майката, к'во стана...., всички си получиха парите и пак никой няма пари . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Не е вярно!"Изигран" е само хотелиерът.... Неговите пари са взети, а не на другите. Всички останали са "жус" и дори са забогатели, заради върнатите дългове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Не е вярно!"Изигран" е само хотелиерът.... Неговите пари са взети, а не на другите. Всички останали са "жус" и дори са забогатели, заради върнатите дългове Е защо да е изигран? Нали и хотелиерът е върнал дълг към Митко свинаря. Хотелът е бил затворен по време на огледа на чужденеца. НО от друга страна, става въпрос за селски хотел, където туристите едва ли ще си счупят краката да идват, така че не може да се каже, че са прогонени клиенти заради огледа. По-скоро може да се каже, че преходът на 100-те долара е енергетически изгоден и в съответствие със закона за кръговрата на веществата и енергията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Изиграни в тази история няма, тя е колкото реална, толкова и тъжна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост