ridik1983 Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Хора,абе имах проблем с едни вируси и се наложи да изтривам autorun.inf.Наистина след няколко манипулации си оправих компа ама това не е всичко защото ми излезе друг проблем.Когато се наложи да инсталирам програма ми излизат някакви йероглифи който не разчитам или ако напиша текстов документ на кирилица и след това искам да го сейфам,след повторното му отваряне ми излизат същите йероглифи.Моля ако някои може да ми помогне без да се наложи преинстал.Възможно ли е да е от flextype,и ако е възможно как да го оправя защото вече го преинсталирах и пак същия проблем. моля ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Хора,абе имах проблем с едни вируси и се наложи да изтривам autorun.inf.Наистина след няколко манипулации си оправих компа ама това не е всичко защото ми излезе друг проблем.Когато се наложи да инсталирам програма ми излизат някакви йероглифи който не разчитам или ако напиша текстов документ на кирилица и след това искам да го сейфам,след повторното му отваряне ми излизат същите йероглифи.Моля ако някои може да ми помогне без да се наложи преинстал.Възможно ли е да е от flextype,и ако е възможно как да го оправя защото вече го преинсталирах и пак същия проблем. моля ви Виж тези две снимки: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Юли 1, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Виж тези две снимки: и това правих но уви пак същата работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 и това правих но уви пак същата работаПри теб нещо се е объркало... Поначало като се направят правилните настройки няма проблем с кирилицата, но няма възможност да се пише на БГ-фонетик. Затова инсталират флекстайпа, който въвежда тая възможност, но може да бъде заменен с програмата BG Phonetic 1.0.3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 1. Имаме си тема за това - тази.2. FlexType е доказано вредна и ненужна програма.3. Може да се пробва инструмента ми за целта, в който има и фонетична подредба, и да се премахне FlexType централно. Това изисква обаче инсталационен диск на Windows. Пиша го изрично, защото, макар да е написано и в темата и в самия инструмент, все има непрочели и неразбрали, които да сумтят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Юли 2, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2009 При теб нещо се е объркало... Поначало като се направят правилните настройки няма проблем с кирилицата, но няма възможност да се пише на БГ-фонетик. Затова инсталират флекстайпа, който въвежда тая възможност, но може да бъде заменен с програмата BG Phonetic 1.0.3. ok май работата отива на добре ама сега пък излизат едни въпросителни вместо тези йероглифи просто след сеиф на някои документ написаното на фонетика не излиза а излизат тези ???????? това защо може да е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 ok май работата отива на добре ама сега пък излизат едни въпросителни вместо тези йероглифи просто след сеиф на някои документ написаното на фонетика не излиза а излизат тези ???????? това защо може да е?Иди пак в настройките на "Регионални и езикови опции" и прегледай всичко пак дали е на български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 ok май работата отива на добре ама сега пък излизат едни въпросителни вместо тези йероглифи просто след сеиф на някои документ написаното на фонетика не излиза а излизат тези ???????? това защо може да е?Нямам представа какво е ставало на системата ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Юли 2, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Иди пак в настройките на "Регионални и езикови опции" и прегледай всичко пак дали е на български. да всички са си точно както ми ги показа и пак ?????незнам какво вече може да се направи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Аз ти направих предложение, ако не си забелязал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Юли 2, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Аз ти направих предложение, ако не си забелязал. добре но като влезна в инсал диска точно къде да го намеря това извинявай но не съм от добрите хакери Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Използваш инструмента като е нужно инсталационния диск да е в устройството, за да се вземат оттам нужните файлове или при нужда да ги посочиш ръчно, когато ти се поискат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Еди Публикувано Юли 3, 2009 Report Share Публикувано Юли 3, 2009 Работата намирисва на ново преинсталиране на компютъра. Гледай да е с читаво копие и след това си инсталирай тази фонетика, а не ползвай за целта антикирилизатора „ФлексТайп“!!! В архива към който съм дал линк е посочено всичко. В папката „Снимки“ще видиш какви възможности има клавиатурата при различните комбинации на клавишите. Правена е с инструмента на Майкрософт и е съвместима с 2000, ХР, Виста, а предполагам и с новия 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ridik1983 Публикувано Юли 8, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2009 БЛАГОДАРЯ на всички,оправи се всичко.Наистина ми беше много трудно но най-накрая стана.Благодаря най-вече на "NAZIKOV" тои ми помогна доста (БЛАГОДАРЯ ЧОВЕЧЕ,МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ.ЗАДЪЛЖЕН СЪМ ТИ).Не правя изключение за другите и на тях съм благодарен ако не бяхте всички вие работата щеше да е още по трудна. БЛАГОДАРЯ;БЛАГОДАРЯ.................................................. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 И ако не е тайна, какъв точно беше проблемът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост