Jump to content

Проблем с кирилицата след почистване на autorun.inf

Препоръчан пост

Хора,абе имах проблем с едни вируси и се наложи да изтривам autorun.inf.Наистина след няколко манипулации си оправих компа ама това не е всичко защото ми излезе друг проблем.Когато се наложи да инсталирам програма ми излизат някакви йероглифи който не разчитам или ако напиша текстов документ на кирилица и след това искам да го сейфам,след повторното му отваряне ми излизат същите йероглифи.Моля ако някои може да ми помогне без да се наложи преинстал.Възможно ли е да е от flextype,и ако е възможно как да го оправя защото вече го преинсталирах и пак същия проблем.

моля ви :bgflag:

Сподели другаде

Хора,абе имах проблем с едни вируси и се наложи да изтривам autorun.inf.Наистина след няколко манипулации си оправих компа ама това не е всичко защото ми излезе друг проблем.Когато се наложи да инсталирам програма ми излизат някакви йероглифи който не разчитам или ако напиша текстов документ на кирилица и след това искам да го сейфам,след повторното му отваряне ми излизат същите йероглифи.Моля ако някои може да ми помогне без да се наложи преинстал.Възможно ли е да е от flextype,и ако е възможно как да го оправя защото вече го преинсталирах и пак същия проблем.

моля ви :bgflag:

Виж тези две снимки:

post-10359-1246488554_thumb.png

post-10359-1246488562_thumb.png

Сподели другаде

и това правих но уви пак същата работа

При теб нещо се е объркало... Поначало като се направят правилните настройки няма проблем с кирилицата, но няма възможност да се пише на БГ-фонетик. Затова инсталират флекстайпа, който въвежда тая възможност, но може да бъде заменен с програмата BG Phonetic 1.0.3.

Сподели другаде

1. Имаме си тема за това - тази.

2. FlexType е доказано вредна и ненужна програма.

3. Може да се пробва инструмента ми за целта, в който има и фонетична подредба, и да се премахне FlexType централно. Това изисква обаче инсталационен диск на Windows. Пиша го изрично, защото, макар да е написано и в темата и в самия инструмент, все има непрочели и неразбрали, които да сумтят.

Сподели другаде

При теб нещо се е объркало... Поначало като се направят правилните настройки няма проблем с кирилицата, но няма възможност да се пише на БГ-фонетик. Затова инсталират флекстайпа, който въвежда тая възможност, но може да бъде заменен с програмата BG Phonetic 1.0.3.

ok май работата отива на добре ама сега пък излизат едни въпросителни вместо тези йероглифи просто след сеиф на някои документ написаното на фонетика не излиза а излизат тези ???????? това защо може да е?

Сподели другаде

ok май работата отива на добре ама сега пък излизат едни въпросителни вместо тези йероглифи просто след сеиф на някои документ написаното на фонетика не излиза а излизат тези ???????? това защо може да е?

Иди пак в настройките на "Регионални и езикови опции" и прегледай всичко пак дали е на български.

Сподели другаде

Нямам представа какво е ставало на системата ти.

Сподели другаде

Иди пак в настройките на "Регионални и езикови опции" и прегледай всичко пак дали е на български.

да всички са си точно както ми ги показа и пак ?????

незнам какво вече може да се направи

Сподели другаде

Аз ти направих предложение, ако не си забелязал.

добре но като влезна в инсал диска точно къде да го намеря това

извинявай но не съм от добрите хакери

Сподели другаде

Използваш инструмента като е нужно инсталационния диск да е в устройството, за да се вземат оттам нужните файлове или при нужда да ги посочиш ръчно, когато ти се поискат.
Сподели другаде

Работата намирисва на ново преинсталиране на компютъра. Гледай да е с читаво копие и след това си инсталирай тази фонетика, а не ползвай за целта антикирилизатора „ФлексТайп“!!! В архива към който съм дал линк е посочено всичко. В папката „Снимки“ще видиш какви възможности има клавиатурата при различните комбинации на клавишите. Правена е с инструмента на Майкрософт и е съвместима с 2000, ХР, Виста, а предполагам и с новия 7.
Сподели другаде

БЛАГОДАРЯ на всички,оправи се всичко.Наистина ми беше много трудно но най-накрая стана.Благодаря най-вече на "NAZIKOV" тои ми помогна доста (БЛАГОДАРЯ ЧОВЕЧЕ,МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ.ЗАДЪЛЖЕН СЪМ ТИ).Не правя изключение за другите и на тях съм благодарен ако не бяхте всички вие работата щеше да е още по трудна.

БЛАГОДАРЯ;БЛАГОДАРЯ...........................................

....... :thumbsup: :bgflag: :peace:

Сподели другаде