Jump to content

Проблем с компютъра и Counter-Strike 1.6 v7

Препоръчан пост

Здравейте - пиша от името на един потребител на форума който дори не знае как да започне нова тема (става вапрос за LYUK63)!

Както и да е - проблема му е че след като сменил играта с най новата (теглена от CS-BG Info, и дори от други места е пробвал) не може да се стартира? С Windows XP Pro SP3 е (ако трябва още нещо като инфо ще му го искам за да го приложа)!

Даже е сменил и антивирусната като е мислел, че е от нея - бил е с ESS.4 а сега е с KiS.2009

Сканирано е с SAS и MBAM ,както и с DR.Web Curelt - но не е открито нищо,а компютъра му е доста по-мощен от моя и до колкото разбрах е геймърска конфигурация!

Ето шотове с проблема:

1-

http://i44.tinypic.com/2vnp3kk.png

2-

http://i41.tinypic.com/2lw7hnb.png

3-

http://i42.tinypic.com/9hl36b.png

4-

http://i39.tinypic.com/n6fdxx.png

Пробвал е с преинсталиране - като е премахвал и ключове в регистъра с името Counter-Strike и Valve и след рестарт инталира на ново играта и пак не става, даже и след рестарта е пробвал и ново изтегляне и инсталиране на играта да направи и пак не става?

Моля за съвети ,предложения и съответно решения на този проблем който има приятеля ми!

п.с.Извинявам се още веднъж ,че пиша теми вместо приятелите ми дори и регистрирани във форума! А относно заглавието го написах - проблем с компютъра понеже предполагам ,че не е от играта - пробвах я на моя компютър и си работи (даже и с инсталатора от сайта от който го е теглил и той)! Ползва класическия скин на ХР - понеже му казали ,че с него компютъра работел най бързо и леко!

Сподели другаде

С малко закъснение понеже пътува из страната и чак сега успя да ми прати линка на лог файла от ESET SysInspector качен в Rapidshare!

Ето го и линка: http://rapidshare.com/files/251158106/SysI...2-2145.zip.html

Сподели другаде

Като за начало бих предложил да опита да деинсталира драйверите за дънната платка и да ги инсталира отново, като НЕ инсталира IDE драйвера и Network Access Manager на NVIDIA. Друго, което може да опита, е да деинсталира драйвера на мишката, макар да не би трябвало да е толкова проблемен.
Сподели другаде

Като за начало бих предложил да опита да деинсталира драйверите за дънната платка и да ги инсталира отново, като НЕ инсталира IDE драйвера и Network Access Manager на NVIDIA. Друго, което може да опита, е да деинсталира драйвера на мишката, макар да не би трябвало да е толкова проблемен.

Благодаря много за бързия отговор и за съвета а твойте съвети са винаги на място.Да си призная много не разбирам от компютри,иначе следя темите в и се стремя да се уча на стари години.Ще помоля Plamen72.74 да ми помогне да го направя.Пак БЛАГОДАРЯ бъди БЛАГОСЛОВЕН.

Сподели другаде

Не бързай да благословиш, защото това е по-скоро предположение. Въобще не съм сигурен дали ще даде нужния резултат. :)

Night_Raven - Благословението се оказа ,че не е напразно! За това бъди двойно Благословен ,че и повече дори! Твоето предположение и съвета който даде макар, че не беше напълно сигурен се оказаха правилни (както винаги) и проблема вече го няма! Деинсталирах драйверите на Nvidia за дъното, но трябваше и саунд драйвера на Realtek-HD понеже ползва като пладформа драйвера на Nvidia и за да мога да деинсталирам драйвера на Nvidia трябваше първо да деинсталирам този на Realtek! После махнах и този на мишката А4Tech и след всякя деинсталация рестартирах машината му, но не използвах тези драйвери от диска му за новата инсталация ,а изтеглих най-новите (от Softvisia)!

Сега дори му инсталирах моята тема за ХР която показах във форума (проблемния линк който замени с работещия) във - как изглежда вашия десктоп,а преди не можеше да работи дори и с темата на ХР (бавеше се и забиваше) - като работеше най добре с класическата тема, но сега благодарение на теб (отново - за кой ли път?) вече може да работи нормално и с други теми и програмата вече се ползва без проблем! Забравих в началото да спомена ,че проблема се е появил след поставяне на нова лан карта и явно от там и проблема с играта (тръгва да търси сървърите през старата която е забранена поради наличието на новата лан карта)!

Отново ти благодаря, но мисля че е редно и LYUK63 лично да го направи! И отново бъди Благословен! :svlove:

п.с.За пореден път се убеждавам ,че когато Благословиш някого и получаваш Благословение!!!!! А и няма как да е по друг начин - поговорката е - Каквото сееш това и ще пожънеш!!!!! Отново бъди Благословен заедно с целия Екип на Softvisia!!!!!

Сподели другаде

Не бързай да благословиш, защото това е по-скоро предположение. Въобще не съм сигурен дали ще даде нужния резултат. :)

Бог да те БЛАГОСЛОВИ.Както винаги и сега беше прав.Всичко се оправи и работи перфектно.МНОГО,МНОГО ти БЛАГОДАРЯ.

Сподели другаде