coojoe_213 Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Здравейте. Интересува ме това за какво мога да го използвам. Имам добра оферта за около 100лв, да го закупя и ме интересува какво мислите и вие. Нямам и грам идея за какво се използва, но ми се струва хубаво. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 а лаптопа ти има ли такава екстра, че да си заслужава покупката на "това безсмислено чудо на техниката" или просто си питаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Аз преди няколко месеца ползвах такова чудо (така мисля). Беше на Dell (мисля че d420). Цял комплект с 19 инчов монитор (отделен), мишка, клавиатура, външно записващо устройство и докинг устройство... Та лаптопчето можеше да се прикачва към докинга, а също монитора и клавиатурата, при което Notеbook-чето се превръщаше в десктоп компютър. Така ставаше и зареждане на батерията, мисля. Въпреки, че си имаше и отделен кабел със зарядно. На дъното на лаптопчето (отдолу) имаше един слот, с чиято помощ ставаше прикрепването към докинг устройството. Като го разкачиш, се пребръща в преносимо NoteBook-че, а като го прикачиш - десктоп компютър. Edit: Мисля, че ей тук има частична информация за това, което аз съм ползвал - NotеBook-чето с част от периферията... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 DELL D420 си е доста добра машинка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юли 1, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Моят лаптоп е HP 6735s. Дали ще стане за този докинг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 а лаптопа ти има ли такава екстра, че да си заслужава покупката на "това безсмислено чудо на техниката" или просто си питаш? Моят лаптоп е HP 6735s. Дали ще стане за този докинг. Явно няма да може да се възползваш....... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост