terrible Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Имам проблем с настройките на phpbb3..начи влизам в админ панела ,пускам да може да се прикачват файлове,и като кача някой файл по голям от 2 МБ ми пише че само до 2 МБ е разрешено..нещо от настройките е..кой може да ми помогне ..плссссссс..или да ми влезне в компа да види Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Абе готин, вземи ги разцъкай тези настройки.Стига си питал за такива елементарни работи.Утре ще вземеш да питаш за размера на аватарите, после пък как се прави втори администратор и т.н и т.н Като нямаш желание да ги разглеждаш настройките, вземи си наеми някой, кажи му какво искаш, колко даваш, стискате ръце и вършите работа. Така за всяко нещо нещо да питаш, (не че имам нещо против), но като не ти занимава с phpbb3, ами недей се занимава! Дано да помогне... ПП И престани да предлагаш на тоя и оня да ти влизат в компа, ще го отнесеш....... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
terrible Публикувано Юли 1, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Така го права и пак пише Големината на качените файлове е надхвърлила максимума от 2 MB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 1, 2009 Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Така го права и пак пише Големината на качените файлове е надхвърлила максимума от 2 MB.И аз така го правя, но си работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
terrible Публикувано Юли 1, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2009 Еми незнам..мисля да запаза база от данни и да преинсталирам форума..да видя кво ще стане..ама ти не локвай темата..може някой да ми отговори Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SHERIFA Публикувано Юли 4, 2009 Report Share Публикувано Юли 4, 2009 php.ini на hosting-а ти... имаше един размер там . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SexyGazar4e Публикувано Август 27, 2009 Report Share Публикувано Август 27, 2009 Кажи какъв хостинг ползваш , платен или безплатен и ако е безплатен кажи малко информация за него и щи дам отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikpl111 Публикувано Август 13, 2011 Report Share Публикувано Август 13, 2011 И аз така го правя и не ставана платен хостинг съм на host.bg "Големината на качените файлове е надхвърлила максимума от 2 MB."Как да го оправя?Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост