plamen74.72 Публикувано Юни 29, 2009 Report Share Публикувано Юни 29, 2009 Един приятел има тази нокия:http://i39.tinypic.com/mv23ut.jpg И на нея има инсталиран софтуер за GPS който работи но само с карта на Германия! Въпроса му е дали може да се намерят някъде карти за GPS-а и от къде (понеже Гугъл не помага и ме помоли да ви попитам)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юни 29, 2009 Report Share Публикувано Юни 29, 2009 0_о и аз имам 6630-ка, не знаех, че има GPS, с какъв приемник е ? Garmin, Tomtom ?! Имаш ли представа, някаква по-подробна информация да дадеш, също имам и един HP PocketPC , с уиндоус mobile 2003 SE, който е с томтом GPS, но не успях да намеря карта за източна европа за него, има само версии 5-6, а моя е 4.5 ... рових като бесен, ма нищо... ако някой знае, да помага и има няколко бири от мене. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 29, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2009 0_о и аз имам 6630-ка, не знаех, че има GPS, с какъв приемник е ? Garmin, Tomtom ?! Имаш ли представа, някаква по-подробна информация да дадеш, също имам и един HP PocketPC , с уиндоус mobile 2003 SE, който е с томтом GPS, но не успях да намеря карта за източна европа за него, има само версии 5-6, а моя е 4.5 ... рових като бесен, ма нищо... ако някой знае, да помага и има няколко бири от мене. Ами ще го питам за подробности и дано да има карти! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 30, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2009 Питах го и каза ,че е с Tomtom-6 като преди това е бил с Tomtom-5 но е ъпдейтван!Ако могат да се намерят карти - моля напиши от къде да ги свали!За сега няма интернет на компютъра си - иначе му дадох линка към темата ,а и той е регистриран - само дето незнае как да пише във форума и за това ме помоли аз да отворя тази тема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юни 30, 2009 Report Share Публикувано Юни 30, 2009 Разгледай този форум, има секции за GPS. според операционната система и доста линкове за карти... Така или иначе 6630няма ГПС устройство и могат само да се разглеждат картите, без реална навигация... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост