Jump to content

Търся GPS карти за Нокия 6630

Препоръчан пост

Един приятел има тази нокия:

http://i39.tinypic.com/mv23ut.jpg

И на нея има инсталиран софтуер за GPS който работи но само с карта на Германия!

Въпроса му е дали може да се намерят някъде карти за GPS-а и от къде (понеже Гугъл не помага и ме помоли да ви попитам)!

Сподели другаде

0_о и аз имам 6630-ка, не знаех, че има GPS, с какъв приемник е ? Garmin, Tomtom ?! Имаш ли представа, някаква по-подробна информация да дадеш, също имам и един HP PocketPC , с уиндоус mobile 2003 SE, който е с томтом GPS, но не успях да намеря карта за източна европа за него, има само версии 5-6, а моя е 4.5 ... рових като бесен, ма нищо... ако някой знае, да помага и има няколко бири от мене. :)
Сподели другаде

0_о и аз имам 6630-ка, не знаех, че има GPS, с какъв приемник е ? Garmin, Tomtom ?! Имаш ли представа, някаква по-подробна информация да дадеш, също имам и един HP PocketPC , с уиндоус mobile 2003 SE, който е с томтом GPS, но не успях да намеря карта за източна европа за него, има само версии 5-6, а моя е 4.5 ... рових като бесен, ма нищо... ако някой знае, да помага и има няколко бири от мене. :)

Ами ще го питам за подробности и дано да има карти!

Сподели другаде

Питах го и каза ,че е с Tomtom-6 като преди това е бил с Tomtom-5 но е ъпдейтван!

Ако могат да се намерят карти - моля напиши от къде да ги свали!

За сега няма интернет на компютъра си - иначе му дадох линка към темата ,а и той е регистриран - само дето незнае как да пише във форума и за това ме помоли аз да отворя тази тема!

Сподели другаде

Разгледай този форум, има секции за GPS. според операционната система и доста линкове за карти... :)

Така или иначе 6630няма ГПС устройство и могат само да се разглеждат картите, без реална навигация...

Сподели другаде