VaillanT Публикувано Юни 27, 2009 Report Share Публикувано Юни 27, 2009 Здравейте, преди няколко дена си купих лаптоп Dell Studio 1535 и още с пускането изникна един сериозен проблем :( CD-устройството само, когато си реши изхвърля дисковете. Още при инсталацията на windows ми изхвъляше диска и чак от 4тия път успях да го инсталирам. От магазина ми казаха, че така понякога се "шашкало СД-то" и трябвало да инсталирам всички драйвери и програми. След това записах всичко пак продължава да го прави. Имате ли някакви идей, дали може да се оправи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 27, 2009 Report Share Публикувано Юни 27, 2009 Кажи им на тия от магазина да не се правят на гламави, ами да си го пращат на ремонт, че може и да не са чували(казали) за новата програма на DELL - "покани си техник на гости" .... ПП Това за "шашкането" е за лапни шарани. Явно си е набутвация да се пазарува от тях, които и да са.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VaillanT Публикувано Юни 28, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Благодаря за бързият отговор. Още утре ще се обадя и ако трябва ще им го върна и да ми пратят друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост