terrible Публикувано Юни 27, 2009 Report Share Публикувано Юни 27, 2009 Кой може дами даде скайпа му или да ми пише на ЛС или в темата!..начи имам един проблем..направих си форум с phpbb3 и сега като си направа категория примерно cs и вътре няма бутона нова тема.. :S или анкета..а като напраих форума имаше една категория Първия ви форум и вътре има папка Добре дошли phpBB3 и влизам в папката и няма нито промени мнение..изтрии..що така..можели хелп плс .или дами влезнете в компютъра да ми го оправите.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 27, 2009 Report Share Публикувано Юни 27, 2009 Ами виж какви права на групата си задал!Най-вероятно здравата си опипал? ПП ...начи, ку ни мойШ да пишиш, моля те, като ти дойде нова мисъл/идея или каквото и да е там, натискай "ENTER", че поне да започва на нов ред! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
terrible Публикувано Юни 28, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Добре ... Ти можеш ли да ми помогнеш , смисъл да ми влезнеш в компютъра с една програмка (100/100 я знаеш) и да видиш какво съм сгрешил? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Кой може дами даде скайпа му или да ми пише на ЛС или в темата!..начи имам един проблем..направих си форум с phpbb3 и сега като си направа категория примерно cs и вътре няма бутона нова тема.. :S или анкета..а като напраих форума имаше една категория Първия ви форум и вътре има папка Добре дошли phpBB3 и влизам в папката и няма нито промени мнение..изтрии..що така..можели хелп плс .или дами влезнете в компютъра да ми го оправите..phpbb3 се инсталира (преинсталира) по часовник точно за 2 минути. Нека са 5. Изтриване на старата база данни и създаване на нова още една минута. Създаваш колиция на UTF-8 и напред. Така в течение на 5 минути, нека са 10 имаш преинсталирам форум и забравяш за проблема. Веднъж да влезе в 'windows,после в админ-панела на форума - хайде пресметни колко време отива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 phpbb3 се инсталира (преинсталира) по часовник точно за 2 минути. Нека са 5. Изтриване на старата база данни и създаване на нова още една минута. Създаваш колиция на UTF-8 и напред. Така в течение на 5 минути, нека са 10 имаш преинсталирам форум и забравяш за проблема. Веднъж да влезе в 'windows,после в админ-панела на форума - хайде пресметни колко време отива.ама то не може, не че не иска... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
terrible Публикувано Юни 30, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2009 Значи направих си форум с phpbb3 и сега като вляза ми дава ерорр http://cs-florida.tk/ .. вижте го и хелп плс .. моляви се кажете защо е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Юни 30, 2009 Report Share Публикувано Юни 30, 2009 Всичко ти работи на 6. Направих си труда да го разгледам и да се абонирам, даже пуснах една проба. Това tk e за заблуда на пионерчетата ли? Предполагам хостваш от компа си. s3vity май ти е гадже?И вземи мерки! Спокойно се разглеждат директориите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост