Jump to content

Препоръчан пост

Искам да стрийм-вам от ип-тв към друг доставчик който не поддържа услугите на иптв. Пробвах с ВЛЦ но не се получи, така че някой ако е правил подобно нещо чрез ВЛц или друга програма, моля да ми помогне :)
Сподели другаде

За жалост, между два доставчика не става работата със IPTV.

Варианта е по съседски с едно рутерче или 2-ра мр. карта

Интернет стрийм между кой да е доставчик и бтк не става поради простата причина, че бтк(по-дефолт) си е зле. Те и затова спряха собственото си webtv, а след това и iptv, защото толкова (не)могат. Хор'та с 3мегабита пускат як стрийм, а бтк със 6 им насичаше.

Иначе препоръчителната скорост за интернет стрийм е 4-6мегабита.

Сподели другаде

За жалост, между два доставчика не става работата със IPTV.

Варианта е по съседски с едно рутерче или 2-ра мр. карта

Интернет стрийм между кой да е доставчик и бтк не става поради простата причина, че бтк(по-дефолт) си е зле. Те и затова спряха собственото си webtv, а след това и iptv, защото толкова (не)могат. Хор'та с 3мегабита пускат як стрийм, а бтк със 6 им насичаше.

Иначе препоръчителната скорост за интернет стрийм е 4-6мегабита.

По съседски не ми върши работа защото в нас имам кабелна. Исках да пробвам от домашния компютър, който не е на бтк, а на линкбг Добрич да стрийм-вам примерно към друг доставчик в Свищов на ниска резолюция, но даже и да не е от Иптв пак не се получава връзката. А има връзка между двата компютъра. Да разбирам ли, че проблема е в интернет скоростта ? :)

Сподели другаде