Jump to content

Проблем със записа на видео

Препоръчан пост

Прочетох няколко теми, но не намерих отговор на въпроса си. Искам да запиша клип, който гледам в реално време в интернет. Всъщност по този начин мога да записвам и от онлайн телевизия. Проблема е, че винаги записа се получава накъсан. Записах куп програми, какво ли не правих с настройките, но никога не се получава гладък запис. В момента имам следните програми и при всички резултат е един и същ:

Camtasia Studio 6

HyperCam 2

Fraps

CamStudio

Как да направя добър запис?

Сподели другаде

Можеш да опиташ не да записшва десктопа, а да записваш самия поток. За целта можеш да опиташ VLC.

Записах я, но сега как? Избирам Медия > Отваряне на мрежов поток и после... какво да сложа в лентата за адрес? Пробвах с URL адреса на клипчето, но не става.

Сподели другаде

Програми за това има бол. Кои програми кои сайтове поддържат не знам. Не се занимавам да свалям с програми клипове от подобни сайтове. Ако ми се налага такова нещо, просто изравям файла от временните файлове на браузъра.
Сподели другаде

Възможно ли е клипа да не се записва във временните файлове или не търся където трябва? Правя следното - дясна мишка на С:\ > Свойства > Почистване на диска > и от там отварям темпоралните интернет файлове, но не го намирам. :blink:
Сподели другаде

Аз съм с Opera. Не съм сигурен дали IE кешира въпросните файлове. Сортирай файловете по размер и гледай за по-големички файлове (поне няколко MB, зависи колко е дълъг клипа).
Сподели другаде

Кешира ги със сигурност само в момента не се сещам къде.Аз самия съм ползвал това.Ама като не се сещам ...:) къде ???:):).Но както Night_Raven каза има достатъчно други приложения из нета :)Пробвай това -> http://www.orbitdownloader.com/How-to-Down...Flash-Video.htm
Сподели другаде