gibson58 Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Здравейте,прочетох доста материал за това как се инсталират драйверите,включително и темата http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=2296 Но понеже е по-старичка незнам дали е актуална и сега разбрах че деинсталирането на ати е малко по-специфично .ме е старх да не оплескам нещата (никога не съм преинсталирал драйверите на картата ми) още съм с 7.7 .мисля че новите са 9.3 които съм изтеглил.та въпроса ми е как точно да деинсталирам,четох някъде че след деинсталация по начина от темата от линка е възникнал проблем заради ограденото в червено.ако може накой да каже точно как да ги деинсталирам ,ще съм му много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Не знам дали ще ти е достатъчно, но първо деинсталираш всичко на ATI от съответния панел за деинсталиране на програми, след което почистваш под Safe Mode с Driver Sweeper или Driver Cleaner, както е описано в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Юни 16, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Не знам дали ще ти е достатъчно, но първо деинсталираш всичко на ATI от съответния панел за деинсталиране на програми, след което почистваш под Safe Mode с Driver Sweeper или Driver Cleaner, както е описано в тази тема.благодаря за инфото и темата(нещо ми е убягнала) ще я прочета,но какво ще кажеш за "ati-software uninstall utility"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Юни 16, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2009 като пуснах cab cleaner ми излезнаха 4 файла- driver.cab SP2.cab SP3.cab и още веднъж SP3.cabтях също ли да ги трия???!!!моля за бърз отговор че в момента съм в сейв мод и съм изчистил driver.cab и сега стоя и незнам какво да правя.тези да не би да са service pack на уиндоуса?помагайте че го закъсах :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 като пуснах cab cleaner ми излезнаха 4 файла- driver.cab SP2.cab SP3.cab и още веднъж SP3.cabтях също ли да ги трия???!!!моля за бърз отговор че в момента съм в сейв мод и съм изчистил driver.cab и сега стоя и незнам какво да правя.тези да не би да са service pack на уиндоуса?помагайте че го закъсах :(Изтривай ги. Какво стана с монитора? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Омазан ще да е Windows-ът щом се появяват по няколко пъти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Юни 16, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Изтривай ги. Какво стана с монитора?май взе че стана даже направих и теста от темата за драйвърите на Night_Raven и за сега всичко изглежда наред.ако питаш за раздвоеният десктоп за което бях пуснал тема тук,така и не разбрах къде е проблема .с новите драйвери за сега не го прави ,но ако се появи пак ще тичам с целият комп в сервиза,няма начин...там да му мислят Омазан ще да е Windows-ът щом се появяват по няколко пъти.напълно е възможно та нали това ми е първата преинсталация на ОС (да ми е честита ) .направи ми впечатление че след това "чистене " cab -файловете пак си се показват в графата , а сега с новите пак са така както преди.можеби така трябва да е ,нали съм малко индианец... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Тестът за стабилност няма нищо общо с преинсталацията на драйверите.А иначе може Windows-ът да е самоделка някаква и затова да има такива леки аномалии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Юни 17, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2009 Тестът за стабилност няма нищо общо с преинсталацията на драйверите.А иначе може Windows-ът да е самоделка някаква и затова да има такива леки аномалии.при мен всичко евъзможно инсталирах го с вграден СП2 и веднага сложих СП3 ,защото късно видях темата за вграждане на СП3 ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост