bibi82 Публикувано Юни 14, 2009 Report Share Публикувано Юни 14, 2009 търся програма за за нокията си......... за Slide show...знам че темата не е за тук,но може някой да знае нещо,трябва ми само че в jar. формат,нокията ми е 6234......благодаря предварително.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 14, 2009 Report Share Публикувано Юни 14, 2009 търся програма за за нокията си......... за Slide show...знам че темата не е за тук,но може някой да знае нещо,трябва ми само че в jar. формат,нокията ми е 6234......благодаря предварително.... Искаш да кажеш Java-приложение, защото този модел не е смартфон. Не знам за такова, но при разглеждане на картинките самият телефон има такава възможност, ако правилно съм разбрал (аз имам същия, но в друг корпус - 6233 - твоят е за Vodafone). Както си гледаш картинките -> Опции -> Отвори по ред. Започва да ги отваря сам във вид на слайдшоу. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост