MONI Публикувано Май 21, 2006 Report Share Публикувано Май 21, 2006 Трябва ни идея за име на фирма, а нямаме кой знае колко предложения :'( Ще помоля, който се сеща нещо интересно, не много дълго и най-важното - запомнящо се и атрактивно, да сподели своето предложение. Става въпрос за фирма, занимаваща се с гипсокартон и топлоизолации по алпийски способ. Ето и нашите две предложения, които успяхме да измислим до момента: MG Строй и СтроПартнер Груп.Буквите M и G идват от нашите първи имена.Благодарим предварително за идеите ви. Като се съберат достатъчно ще решим кое ще е името и ще обявим фаворита! :bye1: :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Май 21, 2006 Report Share Публикувано Май 21, 2006 MgGroup или MgГруп Утре ако се сета още че ся ми се спи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Май 21, 2006 Report Share Публикувано Май 21, 2006 МаГMaG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Май 21, 2006 Report Share Публикувано Май 21, 2006 (Редактиран) Може и MG-Еверест , или Еверест MG ... ако по аналогичен път свържем алпийския способ с планината Може някъде да се добави и строй.Например преди Еверест или след него .За сега това ми дойде на ум. Редактиран Май 21, 2006 от Българче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 22, 2006 Report Share Публикувано Май 22, 2006 infinity1305 написа: МаГMaGЗдравей Мони!За съжаление, не ме бива много по имената. Много ми допадна предложението на infinity1305 за MaG-възприемам а между инициалите ви като and.И предложението на Българче е хубаво, ако ще правим асоциаций с дейността на фирмата.Успех желая! Ао все пак измъдря нещо, ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Май 22, 2006 Report Share Публикувано Май 22, 2006 Аз свързвам MG с Мулти Груп и според мен трябва да избегнете това съкращение Иначе не разбрах точно дейността на фирмата... ще правите външни изолации по алпинистки способ или по алпийски? (мисля си, че е първото...) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 22, 2006 Report Share Публикувано Май 22, 2006 ГеМо Строй - така ще има не само първите букви, а и ми се струва запомняващо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Май 22, 2006 Report Share Публикувано Май 22, 2006 Идеята на Мирето не е лоша. Според мен е по-добре фирмата да има кратко и лесно запонящо се име. Иначе може да се получи кофти комбинация. В моята работа съм виждал фактура, издадена от фирма "Охо Бохо и Малкия Мук" ООД...А за MG и аз, като Бензин я свързвам с Мултигруп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 benzinn, а GM като я свръжем с Geneal Motors няма да останат много възможности Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 (Редактиран) MasterRalf написа: benzinn, а GM като я свръжем с Geneal Motors няма да останат много възможности Е защо трябва да е с латински букви ЕДИТ: Аз предлагам "Гем Исол/ Изол". На латиница: gem= скъпоценен камък и isol=isolatin (изолация). Редактиран Май 23, 2006 от benzinn Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 На английски ще звучи по-добре, пък и трябва поне да започнат с име на Евро ниво, обикновенно чужденците не могат да го произнесат, пък и макар да имат мнението, че сме работливи не подхождат с голямо доверие особено за по-големи проекти, където се вливат много пари. GeM Izol ми харесва и на мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 Ако ще е с евро насоченост ето предложения от мен: "GeM Masters""IsolPro Group""Hi(gh) Group"На мен не ми звучат много добре, предпочитам нещо което е българско, така избрано, че да звучи добре и на чужденците, но за съжаление не мога да се сетя за нещо подобно. Освен това целта на фирмата едва ли ще бъде работа зад граница, а евентуалните поръчки в България от чужденци би следвало да са доста по-малко от тези, възлагани от българи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 На мен на ум ми идва само MiGi Isol или пък MiGi Isolation ама лошото е, че хич не мога да измъцам хубави имена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Май 23, 2006 Author Report Share Публикувано Май 23, 2006 Мисля, че по-добре ще изглежда ако е на кирилица. Съгласна съм с това, че е добре да има евро звучене, но като че ли визуално ще изглежда по-добре.Предложенията ви са хубави, но все още нямаме фаворит. Така че продължавайте с идеите, много ни радвате! :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 МоГа Изолация Всъщност така като сме се завъртяли около имената ви, какви са те? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост